Poddałem się. TC Powercore Element (MKI) za nic nie będzie współpracował z moim komputerem (AMD X2). Nawet po wymianie płyty głównej (Gigabyte) wiesza się aż miło, nawet pulpitu nie widziałem. Zresztą potwierdzili to Panowie z TC.
W związku z tym jeżeli ktoś pracuje na maku albo intelu i poszukuje czegoś takiego to mam i chce sprzedać. Może być też wymiana na któregoś Cubase (w zależności od wersji kwestia dopłat do obgadania).Karta przywieziona z US, mam oryginalne pudełko i płyte.
Pzdr, MW
TC Powercore Element - THE END
Re: TC Powercore Element - THE END
hej,
mam mk1 i x2, działa pod warunkiem że zacznę pracę od ponownego uruchomienia komputera, inaczej system karty nie widzi.
Sprawdź czy ponowny rozruch coś da
mam mk1 i x2, działa pod warunkiem że zacznę pracę od ponownego uruchomienia komputera, inaczej system karty nie widzi.
Sprawdź czy ponowny rozruch coś da
...hej,
Sprawdź czy ponowny rozruch coś da...
przepraszam, zapomniałem że element bodajrze miała dwa procesory, moja zaś mk1 ma cztery
Sprawdź czy ponowny rozruch coś da...
przepraszam, zapomniałem że element bodajrze miała dwa procesory, moja zaś mk1 ma cztery
przepraszam, zapomniałem że element bodajrze miała dwa procesory, moja zaś mk1 ma cztery...
Ma cztery, nie w tym problem. Podobno kwestia architektury wielordzeniowych procesorów AMD (gryzie się z riskiem TC).
A jaką konkretnie masz płytę i procesor? Narobiłeś mi nadziei...
A już znietrzeźwiony wytłumaczyłem sobie że nie jest mi potrzebna
Pzdr, MW
Ma cztery, nie w tym problem. Podobno kwestia architektury wielordzeniowych procesorów AMD (gryzie się z riskiem TC).
A jaką konkretnie masz płytę i procesor? Narobiłeś mi nadziei...

Pzdr, MW
u mnie płyta Gigabyte GA-M55plus-S3G nVidia GeForce 6100, procesor x2 5000+
Jak pisałem, również mam mały problem ale kolejny restart pomaga
O. Ja mam M52S-S3P, też Gigabyte, AMD X2 4800, ATI Rodeon 2600HD. U mnie są nieco większe problemy bo ja z tą kartą w komputerze nie zobaczyłem jeszcze pulpitu. Zatrzymuje się na napisie Windows. ALe sprubuje jeszcze raz. Powiało nadzieją
Pzdr, MW
...u mnie płyta Gigabyte GA-M55plus-S3G nVidia GeForce 6100, procesor x2 5000+
...

Pzdr, MW
...u mnie płyta Gigabyte GA-M55plus-S3G nVidia GeForce 6100, procesor x2 5000+
...