Yamaha Motif XS7

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Raychold
Yamaha Motif XS7

Post autor: Raychold » wtorek 12 lut 2008, 22:14

Mam zapytanko odnośnie Yamaha XS 7, mam ten instrument od tygodnia i słabo go znam, ale problem polega na tym, że niedawno skasowała mi się cała pamięć instrumentu, nie wiem dlaczego. skasowały się dema i paterny, ale te udało mi się odzyskać przez naciśnięcie razem file i utility , niestety nie chodzą arpeggia w trybie master. czy da się jakoś to przywrócić?
Mam 24 lata. Od 7 roku życia zajmuję się muzyką.

Awatar użytkownika
elmuz1

Re: Yamaha Motif XS7

Post autor: elmuz1 » wtorek 12 lut 2008, 22:35

...Mam zapytanko odnośnie Yamaha XS 7, mam ten instrument od tygodnia i słabo go znam, ale problem polega na tym, że niedawno skasowała mi się cała pamięć instrumentu, nie wiem dlaczego. skasowały się dema i paterny, ale te udało mi się odzyskać przez naciśnięcie razem file i utility , niestety nie chodzą arpeggia w trybie master. czy da się jakoś to przywrócić?
...
A nie ma funkcji przywracania ustawień fabrycznych? Zobacz w instrukcji - musi być.

Raychold

Post autor: Raychold » czwartek 14 lut 2008, 00:35

......Mam zapytanko odnośnie Yamaha XS 7, mam ten instrument od tygodnia i słabo go znam, ale problem polega na tym, że niedawno skasowała mi się cała pamięć instrumentu, nie wiem dlaczego. skasowały się dema i paterny, ale te udało mi się odzyskać przez naciśnięcie razem file i utility , niestety nie chodzą arpeggia w trybie master. czy da się jakoś to przywrócić?
...
A nie ma funkcji przywracania ustawień fabrycznych? Zobacz w instrukcji - musi być....
No rzeczywiście jest taka funkcja. Przeoczyłem ten punkt w instrukcji .
Dzięki
Mam 24 lata. Od 7 roku życia zajmuję się muzyką.

WG

Post autor: WG » niedziela 20 kwie 2008, 02:47

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » niedziela 20 kwie 2008, 11:07

...Ot, taka ciekawostka.

System operacyjny MontaVista Linux w Motif XS...

Hmm nie jestem biegły w językach obcych .... Co mi daje ten system linux w motifie i może coś więcej o tym co zyskuje co tracę na ile to stabilne itd ...

ODPOWIEDZ