Yamaha Motif XS7
Mam zapytanko odnośnie Yamaha XS 7, mam ten instrument od tygodnia i słabo go znam, ale problem polega na tym, że niedawno skasowała mi się cała pamięć instrumentu, nie wiem dlaczego. skasowały się dema i paterny, ale te udało mi się odzyskać przez naciśnięcie razem file i utility , niestety nie chodzą arpeggia w trybie master. czy da się jakoś to przywrócić?

Mam 24 lata. Od 7 roku życia zajmuję się muzyką.
Re: Yamaha Motif XS7
...Mam zapytanko odnośnie Yamaha XS 7, mam ten instrument od tygodnia i słabo go znam, ale problem polega na tym, że niedawno skasowała mi się cała pamięć instrumentu, nie wiem dlaczego. skasowały się dema i paterny, ale te udało mi się odzyskać przez naciśnięcie razem file i utility , niestety nie chodzą arpeggia w trybie master. czy da się jakoś to przywrócić?
...
A nie ma funkcji przywracania ustawień fabrycznych? Zobacz w instrukcji - musi być.

A nie ma funkcji przywracania ustawień fabrycznych? Zobacz w instrukcji - musi być.
......Mam zapytanko odnośnie Yamaha XS 7, mam ten instrument od tygodnia i słabo go znam, ale problem polega na tym, że niedawno skasowała mi się cała pamięć instrumentu, nie wiem dlaczego. skasowały się dema i paterny, ale te udało mi się odzyskać przez naciśnięcie razem file i utility , niestety nie chodzą arpeggia w trybie master. czy da się jakoś to przywrócić?
...
A nie ma funkcji przywracania ustawień fabrycznych? Zobacz w instrukcji - musi być....
No rzeczywiście jest taka funkcja. Przeoczyłem ten punkt w instrukcji
.
Dzięki

A nie ma funkcji przywracania ustawień fabrycznych? Zobacz w instrukcji - musi być....
No rzeczywiście jest taka funkcja. Przeoczyłem ten punkt w instrukcji

Dzięki

Mam 24 lata. Od 7 roku życia zajmuję się muzyką.
...Ot, taka ciekawostka.
System operacyjny MontaVista Linux w Motif XS...
Hmm nie jestem biegły w językach obcych .... Co mi daje ten system linux w motifie i może coś więcej o tym co zyskuje co tracę na ile to stabilne itd ...
System operacyjny MontaVista Linux w Motif XS...
Hmm nie jestem biegły w językach obcych .... Co mi daje ten system linux w motifie i może coś więcej o tym co zyskuje co tracę na ile to stabilne itd ...