Witam ...postanowiłem zadać to pytanie na łamach tegoż forum ,bo pewno wiele osób ściagało instrumenty z USA,i staneło przed problemem JAKIM sposobem najlepiej i najtaniej przelać dolary do USA?
Kumpel kupił mi tam pare fajnych instrumentów ,teraz musze mu wysłać kase nie bardzo wiem jak sie zabrać podam przykład...
Miałem mu wpłacic 185$ ,wysłałem mu 205$ bo myśle niech ma tam troszke do przodu za czas,wszystko za pośrednictwem PayPal a on mi mówi ze dostał kase i wszystko ok i nawet jes 2 $ do przodu ...hehe troche sie zdziwiłem więc pytam czy jest jakas inna wygodna możliwosć bo chce kupić klawisz za 1500-1700$ ale PayPalem chyba mu już nie wyśle ...moze ktos mi troche naświetlic sprawe co i jak?Dzięki...
Jak najtaniej przelać dolary do USA?
Roland Fantom G7,Yamaha Motif XS7,E-mu E5000 ultra i Xboard 49 Proteus X,Yamaha YS-200,SOUNDCRAFT COMPACT 4,EWQL Goliath,Komplete 8,Nexus,Sylenth1,Spectrasonics.
Re: Jak najtaniej przelać dolary do USA?
...Witam ...postanowiłem zadać to pytanie na łamach tegoż forum ,bo pewno wiele osób ściagało instrumenty z USA,i staneło przed problemem JAKIM sposobem najlepiej i najtaniej przelać dolary do USA?
Kumpel kupił mi tam pare fajnych instrumentów ,teraz musze mu wysłać kase nie bardzo wiem jak sie zabrać podam przykład...
Miałem mu wpłacic 185$ ,wysłałem mu 205$ bo myśle niech ma tam troszke do przodu za czas,wszystko za pośrednictwem PayPal a on mi mówi ze dostał kase i wszystko ok i nawet jes 2 $ do przodu ...hehe troche sie zdziwiłem więc pytam czy jest jakas inna wygodna możliwosć bo chce kupić klawisz za 1500-1700$ ale PayPalem chyba mu już nie wyśle ...moze ktos mi troche naświetlic sprawe co i jak?Dzięki......
Ja wysyłałem Western Union od 1800 dol wzieli ok 200 zł,ale kasa jest natychmiast do odbioru.
Miałem mu wpłacic 185$ ,wysłałem mu 205$ bo myśle niech ma tam troszke do przodu za czas,wszystko za pośrednictwem PayPal a on mi mówi ze dostał kase i wszystko ok i nawet jes 2 $ do przodu ...hehe troche sie zdziwiłem więc pytam czy jest jakas inna wygodna możliwosć bo chce kupić klawisz za 1500-1700$ ale PayPalem chyba mu już nie wyśle ...moze ktos mi troche naświetlic sprawe co i jak?Dzięki......
Ja wysyłałem Western Union od 1800 dol wzieli ok 200 zł,ale kasa jest natychmiast do odbioru.
- Miłaszewski