Czy jest jakis sposób na convert Refill w Wav
Czy nie wiecie , przypadkiem czy za pomoca jakiegfos programiku lub innych sposobow mozna przekonwertowac pliki reasona w wav i powiazac odrazu poszczegolne wavy w plik nki (kontakt)???
Re: Czy jest jakis sposób na convert Refill w Wav
...Czy nie wiecie , przypadkiem czy za pomoca jakiegfos programiku lub innych sposobow mozna przekonwertowac pliki reasona w wav i powiazac odrazu poszczegolne wavy w plik nki (kontakt)???...
ReCycle
ReCycle
koledze raczej pewnie chodzilo o rozpakowanie banku Refill , programik ktory exportuje do postaci wav nazywa sie Refill Viewer.
pozdro
pozdro
Cubase SX3 | Presonus FirePod | KRK Rockit 8 | Roland MV8800 | Korg Triton Extreme
... koledze raczej pewnie chodzilo o rozpakowanie banku Refill , programik ktory exportuje do postaci wav nazywa sie Refill Viewer.
pozdro...
Translator który konwertuje do formatu Kontakt m.in. pliki Reasona.
pozdro...
Translator który konwertuje do formatu Kontakt m.in. pliki Reasona.
... ale nie wiem czy refille

Hehe:> Jasne ze jest sposob: RefillViever:> Program otwiera Ci pliki Reasona i mozesz wyjmowac z nich wszystko. Uwaga działa tylko z probkami 16bitowymi, przy 24 bitowych próbkach potrafi sie zwiesic. A pozniej to juz tylko kontaktem wgrac plik scalajacy sxt i zamienic go do nki, lub jakim kolwiek innym programem który umozliwia ładowanie sxt. Ja zmieniłem sobie w ten sposob podstawowa biblioteke reasona do formatu akp i nki:> Na privie powiem wiecej jak cos.
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA