Witam,
Kolejne pytanie z mojej strony... właśnie się zdecydowałem na renowację mojej już dość ogranej paczki Marshall'a 1960B... głównie mówię tu o okleinie która obecnie przypomina lej po bombie. Koncertowe granie i przewozy dały jej w kość. Brzmieniowo nadal jest wszystko ok, ale wygląd już nie ten. Ma to swój urok niemniej jednak zdecydowałem się na położenie nowej okleiny. Mógłbym paczkę oddać do Soundmana do renowacji, ale chcę to zrobić sam.
Czy ktokolwiek z was wie gdzie mogę dostać taką okleinę (najlepiej Warszawa - chociaż jak tu nie znajdę to w grę wchodzi cały kraj) ?
Nie musi być dokładnie ta sama faktura tej okleiny co w Marshall'u, grunt aby się nadawała i jako tako wyglądał!
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam,
Freeze
Okleina do paczki gitarowej - gdzie kupić ?
Średniozaawansowany ;)
Re: Okleina do paczki gitarowej - gdzie kupić ?
Czy ktokolwiek z was wie gdzie mogę dostać taką okleinę
Każda dobra hurtownia tapicerska. Okleiny do wyboru do koloru.
Sam kiedyś oklejałem i jak zobaczyłem wybór, to nie wiedziałem co kupić :). Zażycz sobie od razu właściwy klej albo taki specjalny pistolet na sztyfty - z tym narzędziem oklejenie paczki idzie migiem :)
Każda dobra hurtownia tapicerska. Okleiny do wyboru do koloru.
Sam kiedyś oklejałem i jak zobaczyłem wybór, to nie wiedziałem co kupić :). Zażycz sobie od razu właściwy klej albo taki specjalny pistolet na sztyfty - z tym narzędziem oklejenie paczki idzie migiem :)
http://www.superstereo.pl
A ja z innej beczki:
Więcej emocji na wokalu, bo jest słabo!
Domyślam się, że to wasze początki, ale ludzie więcej słuchać nowości, bo żal ściska
(słuchałem waszego demo dla jasności
Więcej emocji na wokalu, bo jest słabo!
Domyślam się, że to wasze początki, ale ludzie więcej słuchać nowości, bo żal ściska

(słuchałem waszego demo dla jasności

- somebody-someone
Polecam Tobie Bracie zamiast standardowej okleiny zastosować koc, którym często pokryte zestawy głośnikowe (PRZYKŁAD)
Dobrze zabezpiecza przed udarami.
Dobrze zabezpiecza przed udarami.
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..