Funkcja DirectWire - są jakieś alternatywne?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
clavish
Funkcja DirectWire - są jakieś alternatywne?

Post autor: clavish » piątek 04 sty 2008, 21:39

W kartach Esi spotkac mozna funkcje DirectWire (umożliwia przesyłania plików pomiędzy różnymi programami, bez jakiejkolwiek straty jakości, Np gdy chcemy przenieść dżwięk z Gigasamplera do Cool Edita lub Cubase wystarczy że połaczymy wirtualne kableki pomiedzy wejściami i wyjściami sterowników, które obsługują dane programy), czy inne karty posiadaja taka funkcje? Ja osobisice nie znalazlem, moze maja cos takiego, tylko inaczej sie to u nich nazywa?? Ktos sie w tym temacie orientuje??

Awatar użytkownika
DJOZD

Re: Funkcja DirectWire - są jakieś alternatywne?

Post autor: DJOZD » sobota 10 sty 2009, 09:01

...W kartach Esi spotkac mozna funkcje DirectWire (umożliwia przesyłania plików pomiędzy różnymi programami, bez jakiejkolwiek straty jakości, Np gdy chcemy przenieść dżwięk z Gigasamplera do Cool Edita lub Cubase wystarczy że połaczymy wirtualne kableki pomiedzy wejściami i wyjściami sterowników, które obsługują dane programy), czy inne karty posiadaja taka funkcje? Ja osobisice nie znalazlem, moze maja cos takiego, tylko inaczej sie to u nich nazywa?? Ktos sie w tym temacie orientuje?? ...
To nie funkcja przesyłania plików, a przesyłania strumienia danych w postaci cyfrowej.
Ale również drażni mnie brak tego rozwiąznia w tak markowych produkctach jak MOTU czy innych. Wszytsko byloby super gdyby ESI miala większy wybór interfejsów. Byc moze MOTU mk3 ma taką krosownice, ale niech ktoś sie wypowie kto ma mk3.
Trzeba podnieść protest

ODPOWIEDZ