cześć,
Potrzebuje informacje na jaką wtyczke jest gniazdo XLR w tych monitorach?... za tydzień bede je miał w domu i chce kupić kable odpowiednie. Niestety sklep mi nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie, dlatego zwracam sie do was.
joł joł
Wejście XLR w Behringerach B2031A?
Re: Wejście XLR w Behringerach B2031A?
...cześć,
Potrzebuje informacje na jaką wtyczke jest gniazdo XLR w tych monitorach?... za tydzień bede je miał w domu i chce kupić kable odpowiednie. Niestety sklep mi nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie, dlatego zwracam sie do was.
joł joł...
Zeńska czy męska?
joł joł...
Zeńska czy męska?
w XLRach jest prosto - ZAWSZE wejście jest żeńską, a wyjsie męską
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
To musi byc jakis wybitny sklep skoro nie potrafi Ci odpowiedziec na tak podstawowe pytania. ;)
Oczywiste ze monitory maja tylko wejscie wiec mamy w nich gniazdo zenskie a wiec aby cos podlaczyc - nalezy uzyc meskiej wtyczki.
Oczywiste ze monitory maja tylko wejscie wiec mamy w nich gniazdo zenskie a wiec aby cos podlaczyc - nalezy uzyc meskiej wtyczki.
...A żeńskie gniazdko musi mieć, to logiczne. Żeby nie dało sie tam np. dotknąć paluchem bo pierdyknie w głośniku brum.
...
Po męsku reasumując:
- zawsze wchodzimy z sygnałem "męską" wtyką bolcową w "żeńskie" gniazdo z dziurami,
- wychodzimy z sygnalem też po męsku, gniazdem z bolcami.
Ot, taki życiowy standard
[addsig]
...
Po męsku reasumując:
- zawsze wchodzimy z sygnałem "męską" wtyką bolcową w "żeńskie" gniazdo z dziurami,
- wychodzimy z sygnalem też po męsku, gniazdem z bolcami.
Ot, taki życiowy standard

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.