Tube MP do Logic Audio 4.7 na Mac G3
Zakupilem ostatnio przedwzmacniacz Tube MP USB do mojego leciwego Maca G3 z systemem os9.1 i zainstalowanym Logic Audio 4.7. Pomimo, ze system wykrywa External Audio USB, nie jestem w stanie skonfigurowac go z progamem, tak aby go wykrywa i dawal mozliwosc nagrywania na trackl. Czy jest ktos w stanie mi pomoc. Bede bardzo wdzieczny.
- stevelukather
Re: Tube MP do Logic Audio 4.7 na Mac G3
...Zakupilem ostatnio przedwzmacniacz Tube MP USB do mojego leciwego Maca G3 z systemem os9.1 i zainstalowanym Logic Audio 4.7. Pomimo, ze system wykrywa External Audio USB, nie jestem w stanie skonfigurowac go z progamem, tak aby go wykrywa i dawal mozliwosc nagrywania na trackl. Czy jest ktos w stanie mi pomoc. Bede bardzo wdzieczny. ...
Podejrzewam,ze Logic musi widziec T MP jako karte Core Audio,nie wiem na jakim przetworniku pracujesz ale jesli sie nie przelaczysz z niego na TUBE MP to niestety.Na jakim systemie pracujesz,OSX?Jesli tak to w Applications->UTILITIES jest programik Audio Midi SETUPi tam mozna zrobic z dwoch kart AGREEGAT DEVICES i wtedy Logic widzi wszystkie przetworniki jakie tam wsadzisz jako jedna karte CoreAudio.
[addsig]
Podejrzewam,ze Logic musi widziec T MP jako karte Core Audio,nie wiem na jakim przetworniku pracujesz ale jesli sie nie przelaczysz z niego na TUBE MP to niestety.Na jakim systemie pracujesz,OSX?Jesli tak to w Applications->UTILITIES jest programik Audio Midi SETUPi tam mozna zrobic z dwoch kart AGREEGAT DEVICES i wtedy Logic widzi wszystkie przetworniki jakie tam wsadzisz jako jedna karte CoreAudio.
[addsig]