Witam Panowie!
Mam drobny problem - mam zamiar skompletować mobilne studio nagrań - laptop + interfejs audio + kompresor frm rnc + art tube mp - tak wiem że są interfejsy które wystarczy podłaczyć pod firewire które zawierają w sobie kompresory i preampy, ale mi chodzi o ten konkretny zestaw.
Ma ktoś pomysł jak to zasilić "w trasie" ?
[addsig]
ART Digital MPA + FRM RNC - jak zasilić mobilnie?
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Re: ART Digital MPA + FRM RNC - jak zasilić mobilnie?
w laptopach nie ma firewire z zasilaniem - tylko zwykle 4 pinowe gniazda
niestety bez zasilacza sie nie obejdzie w powyzszym wypadku
moglbys skorzystac z pretwornicy i akumulatora - mobilnosc jakas tam jest choc bez rewelacji
moglbys skorzystac z pretwornicy i akumulatora - mobilnosc jakas tam jest choc bez rewelacji
Re: ART Digital MPA + FRM RNC - jak zasilić mobilnie?
...w laptopach nie ma firewire z zasilaniem - tylko zwykle 4 pinowe gniazda
moglbys skorzystac z pretwornicy i akumulatora - mobilnosc jakas tam jest choc bez rewelacji...
O przepraszam, z tego co się orientuję to niektóre laptopy mają firewire z zasilaniem - kolega ma interfejs m-audio w laptopie i nie wymaga zasilacza.
Kurcze, jeśli chodzi o mobilność to przy przetwornicy i akumulatorze dość duużo tracimy. ART ma 9 voltowy zasilacz jeśli się nie mylę, może jakiś 9 voltowy akumulatorek?
[addsig]
moglbys skorzystac z pretwornicy i akumulatora - mobilnosc jakas tam jest choc bez rewelacji...
O przepraszam, z tego co się orientuję to niektóre laptopy mają firewire z zasilaniem - kolega ma interfejs m-audio w laptopie i nie wymaga zasilacza.
Kurcze, jeśli chodzi o mobilność to przy przetwornicy i akumulatorze dość duużo tracimy. ART ma 9 voltowy zasilacz jeśli się nie mylę, może jakiś 9 voltowy akumulatorek?
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl