Thomann - czy mogę być spokojny, że przyślą?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Tady
Thomann - czy mogę być spokojny, że przyślą?

Post autor: Tady » sobota 21 lip 2007, 18:22

Kupilem u thomanna pare rzeczy. bylem swoim autem w jego sklepie,piekny showroom.
Zaplacilem gotowka,wymienialem dolary na Euro. niemiecki bank bardzo niekorzystnie mi wymienil.Za 1- Ero musialem aplacic 1,41dolara.Wymienilem 7tys dol.Trzeba bylo wymienic w Polsce w kantorze. Stalo sie.
Piszac do nich wczesniej,liczylem na to ,ze kupie kilka paczek Mackie 1532z.niestety dopiero na miejscu okazalo sie ze Mackie wysprzedane.
Obiecali mi, ze za dwa tygodnie mi te kolumny przysla. Zbliza sie miesiac i nic.Zadnych wiadomosci.Wiem ze Mackie wszedzie "wyszly" ale zaczynam sie niepokoic. Czy przysla??
[addsig]
Mam 52 lat, jestem muzykiem. Od kilkunastu lat pracuję na zagranicznych kontraktach: Zjedn. Emiraty Arab. Jordania Cypr. Chcę się zająć nagrywaniem. Wyjazdy już mnie męczą.

Awatar użytkownika
zebromirrrr

Re: Thomann - czy mogę być spokojny, że przyślą?

Post autor: zebromirrrr » niedziela 22 lip 2007, 13:07

...Kupilem u thomanna pare rzeczy. bylem swoim autem w jego sklepie,piekny showroom.
Zaplacilem gotowka,wymienialem dolary na Euro. niemiecki bank bardzo niekorzystnie mi wymienil.Za 1- Ero musialem aplacic 1,41dolara.Wymienilem 7tys dol.Trzeba bylo wymienic w Polsce w kantorze. Stalo sie.
Piszac do nich wczesniej,liczylem na to ,ze kupie kilka paczek Mackie 1532z.niestety dopiero na miejscu okazalo sie ze Mackie wysprzedane.
Obiecali mi, ze za dwa tygodnie mi te kolumny przysla. Zbliza sie miesiac i nic.Zadnych wiadomosci.Wiem ze Mackie wszedzie "wyszly" ale zaczynam sie niepokoic. Czy przysla??
...
według mnie wszystko bedzie dobrze,kupiłem tam pare rzeczy i zawsze wszystko elegancko dochodziło.na wszelki wypadek napisz maila albo zadzwon,przypomnij sie.sezon ogórkowy i w ogóle ciezko cos teraz załatwic ale stawiam na ich uczciwosc i rzetelnosc.pozdro
www.studiosquat.pl

Awatar użytkownika
Tady

Re: Thomann - czy mogę być spokojny, że przyślą?

Post autor: Tady » niedziela 22 lip 2007, 16:35

......Kupilem u thomanna pare rzeczy. bylem swoim autem w jego sklepie,piekny showroom.
...
według mnie wszystko bedzie dobrze,kupiłem tam pare rzeczy i zawsze wszystko elegancko dochodziło.na wszelki wypadek napisz maila albo zadzwon,przypomnij sie.sezon ogórkowy i w ogóle ciezko cos teraz załatwic ale stawiam na ich uczciwosc i rzetelnosc.pozdro...
Dzieki,maila juz im napisalem,jest nidziela.Moze w poniedzialek odpisza.
Chyba brakuje im towaru,wszyscy sprzedaja Mackie.
Przy okazji moze kogos to zainteresuje.
Za kolumny Mackie 1532z policzyli mi calkiem korzystnie-1460 Euro za sztuke.Transport tyko 20 Euro.Tylko musze uzbroic sie w cierpliwosc i chyba troche poczekac.
Mam 52 lat, jestem muzykiem. Od kilkunastu lat pracuję na zagranicznych kontraktach: Zjedn. Emiraty Arab. Jordania Cypr. Chcę się zająć nagrywaniem. Wyjazdy już mnie męczą.

ODPOWIEDZ