Pamięć RAM dla MPC 1000
Mam proste pytanie czy do MPC1000 pasuje inna pamięć RAM niż firmowa akai jeśli tak to jaka prosze o dokladne dane!!!
robie bity
Re: Pamięć RAM dla MPC 1000
najprawdopodobniej zwykly so dimm do laptopow tylko o zblizonych parametrach
sprawdz dokladniej na google
sprawdz dokladniej na google
Możesz oczywiście kupić pamieć innej firmy, ważne by spełniała poniższe parametry PC 133 144PIN CL3 SODIMM.
Osobiście polecam kingston kostki. I taka ciekawostka, możesz zamiast 128MB kupić 256MB, też pięknie działa (mpc wykrywa 256) a różnica w cenie nie tak duża.
Osobiście polecam kingston kostki. I taka ciekawostka, możesz zamiast 128MB kupić 256MB, też pięknie działa (mpc wykrywa 256) a różnica w cenie nie tak duża.
...Możesz oczywiście kupić pamieć innej firmy, ważne by spełniała poniższe parametry PC 133 144PIN CL3 SODIMM.
...
a pytanko jaka cena tej 256-stki i czy nie ma problemów z nabyciem?
...
a pytanko jaka cena tej 256-stki i czy nie ma problemów z nabyciem?
robie bity
byle jaki sklep komputerowy, to jest pamięc laptopowa. Cen poszukaj na allegro czy na sklepach internetowych.
Ja za swoje 128Mb płaciłem koło 80pln.
Ja za swoje 128Mb płaciłem koło 80pln.
...byle jaki sklep komputerowy, to jest pamięc laptopowa. Cen poszukaj na allegro czy na sklepach internetowych.
Ja za swoje 128Mb płaciłem koło 80pln....
wielkie dzięki już znalazem hihi jutro jade po 256 kozacko!!!!
Ja za swoje 128Mb płaciłem koło 80pln....
wielkie dzięki już znalazem hihi jutro jade po 256 kozacko!!!!

robie bity
pewnie ze kozacko bo u dystrybutora zaplacilbys ze 3 razy tyle....chyba ze obnizyli ceny ale poczatki byly straszne
...pewnie ze kozacko bo u dystrybutora zaplacilbys ze 3 razy tyle....chyba ze obnizyli ceny ale poczatki byly straszne...
według cennika dystrybutora 128MB 450pln, mój zakup 80Pln, nawet więcej jak 3 razy :)
według cennika dystrybutora 128MB 450pln, mój zakup 80Pln, nawet więcej jak 3 razy :)
ale za 128?bo za tyle to masz 256.....
...ale za 128?bo za tyle to masz 256........
chodzi co o kostke akai czy inną? bo jeśli akai to oni mają tylko 128MB, a za 80 markowej kości 256MB nie kupisz.
chodzi co o kostke akai czy inną? bo jeśli akai to oni mają tylko 128MB, a za 80 markowej kości 256MB nie kupisz.