Yamaha AN1X i MIDI
witam! tym razem mam pytanie z dziedziny midi po raz pierwszy mam w ogole kontakt z midi takze prosze z gory o wyrozumialosc pracuje na M AUDIO 1814 i oczywiscie pro tools i yamaha an1x problem mam z odsluchem po podlaczeniu i stworzeniu mapy syntezatora ustaaleniu wejsc wyjsc podczas narywania pojawiaja sie kosteczki midi ale nie slychac dzwieku w glosnikach to samo rowniez podczas odtwarzania. nie wiem co robie zle pomocy!!!
Rising Belief Processing
Re: Yamaha AN1X i MIDI
...witam! tym razem mam pytanie z dziedziny midi po raz pierwszy mam w ogole kontakt z midi takze prosze z gory o wyrozumialosc pracuje na M AUDIO 1814 i oczywiscie pro tools i yamaha an1x problem mam z odsluchem po podlaczeniu i stworzeniu mapy syntezatora ustaaleniu wejsc wyjsc podczas narywania pojawiaja sie kosteczki midi ale nie slychac dzwieku w glosnikach to samo rowniez podczas odtwarzania. nie wiem co robie zle pomocy!!!...
a pociągnałes z klawisza audio?? ogólnie lepiej wtedy słychać dźwięk..
a pociągnałes z klawisza audio?? ogólnie lepiej wtedy słychać dźwięk..
- wishmaster
Przepnij kabelki midi
in do out i odwrotnie

in do out i odwrotnie
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
- wishmaster
aaa ... "kosteczki" sie pojawiaja...
no to w ustawieniach karty midi out - czy wskazales na wyjscie do uzadzenia zewnetrznego?
no to w ustawieniach karty midi out - czy wskazales na wyjscie do uzadzenia zewnetrznego?
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty