Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy jest może na tym forum jakiś uzytkownik tego instrumentu.
Musel 3M lub miniROCK.
Jestem po kilku rozmowach z konstruktorem tych syntezatorów i przymierzam się do zamówienia wersji o dużo większych mozliwościach niż wymienione modele.
Jednak jestem ciekaw jak oceniają ten instrument jego uzytkownicy i z jakim innym analogiem możnaby go zestawić ?
Jeśli się zdecyduję , moja wersja będzie miała 4 głosową polifonię z możliwością przełączania w tryb MONO , dodatkowy SUB osc. 2 osobne filtry 24 oraz 12 db ( LP/BP/HP) analogowe distortion i kilka innych bajerów .
Ceny jeszcze nie znam :)
Poprostu pomyślałem że zamiast kupować kolejny model seryjny , nawet jakiś legendarny , typu minimoog czy MS20 , może nafaszerować MUSELKA i otrzymać równie dobry instrument.
Pozatym chciałbym "przyłożyć" się do promocji tego instrumentu.
Podsumowując , jesli znajdzie się ktoś kto posiada , posiadał , lub zna kogoś kto posiadał któryś z tych instrumentów :) proszę o informacje.
Aha , jestem po lekturze artykułu Tomasza Kubiaka z 2002 roku w EiS oraz po przesłuchaniu pliku z tego numeru, więc proszę mnie do tego nie odsyłać .

[addsig]