Czy ktoś zna takiego oto "delay'a", co to jest na tyle inteligentny, że jak jest pauza to "wet/dry" się sam zwiększa. A jak jest sygnał "gęstszy" to się automatycznie ten parametr zmniejsza?
(Tak, tak, wiem, że można ten parametr ustawić ręcznie...)
Inteligentny delay
Re: Inteligentny delay
...Czy ktoś zna takiego oto "delay'a", co to jest na tyle inteligentny, że jak jest pauza to "wet/dry" się sam zwiększa. A jak jest sygnał "gęstszy" to się automatycznie ten parametr zmniejsza?
(Tak, tak, wiem, że można ten parametr ustawić ręcznie...)...
To sie nazywa ducked delay - albo mozna pokombinowac ze zwyklym delayem i zapietym po nim duckerem/kompresorem z sidechainem, tez dziala.
(Tak, tak, wiem, że można ten parametr ustawić ręcznie...)...
To sie nazywa ducked delay - albo mozna pokombinowac ze zwyklym delayem i zapietym po nim duckerem/kompresorem z sidechainem, tez dziala.
...Czy ktoś zna takiego oto "delay'a", co to jest na tyle inteligentny, że jak jest pauza to "wet/dry" się sam zwiększa. A jak jest sygnał "gęstszy" to się automatycznie ten parametr zmniejsza?
Znajdziesz go w roznych urzadzeniach, np. stary Rocktron Intellifex, niedawno testowany na lamach EiS procesorek TC M350, slynny delay TC 2290 czy wypasiony Eventide.
Znajdziesz go w roznych urzadzeniach, np. stary Rocktron Intellifex, niedawno testowany na lamach EiS procesorek TC M350, slynny delay TC 2290 czy wypasiony Eventide.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
To sie nazywa ducked delay
Na przyklad to:
Tobybear
szukaj tam cowdelay - nie testowalem, 10 sekund z guglem
Na przyklad to:
Tobybear
szukaj tam cowdelay - nie testowalem, 10 sekund z guglem