Wiszący statyw!
Witam wszystkich!
Szukam statywu mikrofonowego który można zamontować na suficie (nie znam fachowej nazwy tego cuda) Takie ramie które można ustawiać - przesuwać gdzie się chce. Widziałem takie cos w studiu radia Gdańsk ale to było dosyć dawno temu. Może wiecie gdzie takie cudo można zakupić w Polsce, szukam już pod różnymi hasłami i nic nie mogę znaleźć!
Dzięki i pozdrawiam
Szukam statywu mikrofonowego który można zamontować na suficie (nie znam fachowej nazwy tego cuda) Takie ramie które można ustawiać - przesuwać gdzie się chce. Widziałem takie cos w studiu radia Gdańsk ale to było dosyć dawno temu. Może wiecie gdzie takie cudo można zakupić w Polsce, szukam już pod różnymi hasłami i nic nie mogę znaleźć!
Dzięki i pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Re: Wiszący statyw!
Masz jeszcze opcje ze zwykłym krótkim statywem ze standardowym ramieniem. Mocujesz pod sufitem dwie prowadnice i na nie umiejscawiasz np trójnóg statywu- ale Tobie chyba nie o to chodzi

...Masz jeszcze opcje ze zwykłym krótkim statywem ze standardowym ramieniem. Mocujesz pod sufitem dwie prowadnice i na nie umiejscawiasz np trójnóg statywu- ale Tobie chyba nie o to chodzi
...
Własnie tadeo nie o to

Własnie tadeo nie o to
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Naprawde nie mozna tego dostac w polsce?
moze daj link na zdjecie o co Ci chodzi - moze gdzies przy okazji ktos to dojrzy - Twoj opis jest dalece niewystarczajacy - a nie lepiej kupic statyw typu Zuraw? kosztuje ok. 200 zeta, a mozna na nim i overheady powiesic
...moze daj link na zdjecie o co Ci chodzi - moze gdzies przy okazji ktos to dojrzy - Twoj opis jest dalece niewystarczajacy - a nie lepiej kupic statyw typu Zuraw? kosztuje ok. 200 zeta, a mozna na nim i overheady powiesic...
Wlasnie nie mam zdjec! A ten statyw typu żuraw musze zobaczyc moze wystarczy!
Wlasnie nie mam zdjec! A ten statyw typu żuraw musze zobaczyc moze wystarczy!
Mi sie to skojarzyło z tymi mikrofonami z gali bokserskich co zjezdzaja z sufitu :)
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
...Mi sie to skojarzyło z tymi mikrofonami z gali bokserskich co zjezdzaja z sufitu :)...
ha ha ha ha nie nie taki!
jest to statyw mikrofonowy mocowany na suficie lub bocznej scianie z ramieniem rozciaganym (kiedys lamki biurowe mialy podobny mechanizm) Mozna go przesuwac z jednego boku na drugi i rizciagac na odpowiednia dlugosc no i oczywiscie wysokosc!
Pozdrawiam i czekam na jakis link
ha ha ha ha nie nie taki!
jest to statyw mikrofonowy mocowany na suficie lub bocznej scianie z ramieniem rozciaganym (kiedys lamki biurowe mialy podobny mechanizm) Mozna go przesuwac z jednego boku na drugi i rizciagac na odpowiednia dlugosc no i oczywiscie wysokosc!
Pozdrawiam i czekam na jakis link
Witam, sam szukalem czegos podobnego, chodzi o statyw na takim mechanizmie jak tutaj jest zamontowana lampka http://nokia-serwis.pl/lampka.jpg Jakis czas temu kontaktowalem sie z kims ze sklepu chyba muzyczny.pl i otrzymalem wiadomosci ze sa do sprowadzenia statywy mocowane do blatu za cene okolo 360zł. Jest to najlepszse rozwiazanie do studia radiowego.
pozdrawia pack3r
wydaje mi sie ze to trzeba konstruować we własnym zakresie
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.