Mam problem. Czy istnieje możliwość aby ten efektor pracował na więcej niż jednym kanale? Mianowicie chodzi mi o to, ze niestety wydaje mi się monotimbral. Wiem jest Program Change. Ale czy będę musiał zgrywać każdy instrument osobno na ścieżkę audio i dopiero wtedy robił miks w Cubase SX?
Dzięki za pomoc.
Lexicon MPX-550
Re: Lexicon MPX-550
A i jeszcze- chodzi mi o to aby aby np. na idący w tym samym momencie pad użyć innego efektu niż jest na lead. Dzięki.
...A i jeszcze- chodzi mi o to aby aby np. na idący w tym samym momencie pad użyć innego efektu niż jest na lead. Dzięki....
Nikt mi nie umie pomóc?
Nikt mi nie umie pomóc?
Nie rozumiem o co Ci chodzi. TO jest sprzętoey stereofoniczny procesor. Ma normalne dwa kanały i tyle. Nie rozumiem o co chodzi.
Czy Ty chcesz używać tego Lexicona jako external plugin w SX4???
Chodzi mi o to:
chciałbym używać tego procesora w tym samym momencie na 2 ścieżk audio ( obie stereo) z róznymi efektami na nich. czy jest taka możliwość?
przykładowo:
gra lead oraz pad w tym samym czasie. na lead'zie chciałbym użyć innego typu efektu i na padzie innego kiedy grają naraz.
chciałbym używać tego procesora w tym samym momencie na 2 ścieżk audio ( obie stereo) z róznymi efektami na nich. czy jest taka możliwość?
przykładowo:
gra lead oraz pad w tym samym czasie. na lead'zie chciałbym użyć innego typu efektu i na padzie innego kiedy grają naraz.