Witam !
Od kilku dni jestem posiadaczem tej wspanialej karty.
Ale mam z nia maly problemik :/
O co chodzi ?
Przykladowo odgrywam cos tam sobie we foobarze i wlaczam np. abletona lub cubase. W tym samym momencie gdy sie wlaczy program muzyka przestaje grac i zapada cisza jak w katedrze.
Sytuacja sie odwraca gdy wylaczam program : muzyka gra z powrotem.
Dzieje sie tez tak gdy np z poziomu cubase wlacze film. Dzwiek z cubase jest ale w filmie juz nie ma :/
Nastepnym problemem jest trzask w monitorach po wylaczeniu dowolnego zrodla dzwieku :/
Chyba nie tak powinna sie zachowywac karta za 1700 zł ?!!
Prosze o pomoc !
RME HDSP9632 - kilka pytan !
wiek 24 lata, wyzsze studia, w branzy od 5 lat ; moja pasja to muzyka i wszystko co z nia zwiazane ! programy : AbletonLive, Cubase.Sprzet : DualCore2, 4gb ram, 500 gb hdd, RME9632 ; Access Virus TI (comming soon) ;-)
Re: RME HDSP9632 - kilka pytan !
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 02:49 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
...Jeśli uda Ci się odcedzić komentarze o wysokiej redundancji,
to odpowiedź znajdziesz tutaj:
ASIO kontra MME w RME...
heh ... no rzeczywiscie smieszna lektura ;)
cheers mate

ASIO kontra MME w RME...
heh ... no rzeczywiscie smieszna lektura ;)
cheers mate

wiek 24 lata, wyzsze studia, w branzy od 5 lat ; moja pasja to muzyka i wszystko co z nia zwiazane ! programy : AbletonLive, Cubase.Sprzet : DualCore2, 4gb ram, 500 gb hdd, RME9632 ; Access Virus TI (comming soon) ;-)
...Witam !
O co chodzi ?
Przykladowo odgrywam cos tam sobie we foobarze i wlaczam np. abletona lub cubase. W tym samym momencie gdy sie wlaczy program muzyka przestaje grac i zapada cisza jak w katedrze.
Dzieje sie tez tak gdy np z poziomu cubase wlacze film. Dzwiek z cubase jest ale w filmie juz nie ma :/
Nastepnym problemem jest trzask w monitorach po wylaczeniu dowolnego zrodla dzwieku :/
Prosze o pomoc !...
Mam dokładnie to samo - tyle tylko że ja używam WInampa. NO nie wiem - osobiście mi to nie przeszkadza, no ale jakby dało rade coś z tym zrobić to ja chętnie:) Jak znajdziesz sposób to pisz:) Pozdro
O co chodzi ?
Prosze o pomoc !...
Mam dokładnie to samo - tyle tylko że ja używam WInampa. NO nie wiem - osobiście mi to nie przeszkadza, no ale jakby dało rade coś z tym zrobić to ja chętnie:) Jak znajdziesz sposób to pisz:) Pozdro