Witam
Czy wie może ktoś czy istnieje jakiś program i gdzie go można zdobyć, na którym mogę przekonwerować sample emu eIV do emu eIII.
Bardzo proszę o pomoc
E-mu - konwersja sampli
Re: E-mu - konwersja sampli
...Witam
Czy wie może ktoś czy istnieje jakiś program i gdzie go można zdobyć, na którym mogę przekonwerować sample emu eIV do emu eIII.
Bardzo proszę o pomoc...
A podobno proteus X posiada jakiś converter czy może ktoś mi wyjaśnić jak on funkcjonuje ?
Czy mogę brzmienina z proteusa x zapisać jako np emu eIII i odpalić później na samplerze ?
Bardzo proszę o pomoc...
A podobno proteus X posiada jakiś converter czy może ktoś mi wyjaśnić jak on funkcjonuje ?
Czy mogę brzmienina z proteusa x zapisać jako np emu eIII i odpalić później na samplerze ?
Klawiszowiec
konwertuje do swojego formatu tylko...bodajze z wav i akaicd
...konwertuje do swojego formatu tylko...bodajze z wav i akaicd...
Czyli wszystkie brzmienia z proteusa x można przekonwertowć na akai ?
Czyli wszystkie brzmienia z proteusa x można przekonwertowć na akai ?
Klawiszowiec
Czyli wszystkie brzmienia z proteusa x można przekonwertowć na akai ?...
raczej nie da rady - Akai nie ma tych filtrów co Proteus, a w wielu programach barw to filtry są podstawą brzmienia. Przekonwertować można łyse próbki.
Przy okazji - co to za dziwo conversja ?
raczej nie da rady - Akai nie ma tych filtrów co Proteus, a w wielu programach barw to filtry są podstawą brzmienia. Przekonwertować można łyse próbki.
Przy okazji - co to za dziwo conversja ?
naisalem ze konwertuje do swojego formatu z bodajze akaicd i z wav
czyli konwertuje do swojego formatu
nie w druga strone
czyli konwertuje do swojego formatu
nie w druga strone
tu masz rozpiske do porzadnego programu ale z podanymi formatami bedziesz raczej mial klopot
http://www.extranslator.com/formats.html
http://www.extranslator.com/formats.html