witam, mam pytanie dla wielu zapewne banalne- chce w czasie rzeczywistym widziec zapis widma sumy wszystkich sladow- jak to zrobic? gdzie mam zapiąćten analizator? z gory dzieki za posty, pozdrawiam
[addsig]
Cubase - analizator widma
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski
Re: Cubase - analizator widma
...witam, mam pytanie dla wielu zapewne banalne- chce w czasie rzeczywistym widziec zapis widma sumy wszystkich sladow- jak to zrobic? gdzie mam zapiąćten analizator? z gory dzieki za posty, pozdrawiam
...
jeszcze jedno - jak nadac kolory konkretny sladow w kubusiu? mam przed sobą artykuł w ejsie ale mi cos nie wychodzi. dzieki
[addsig]
...
jeszcze jedno - jak nadac kolory konkretny sladow w kubusiu? mam przed sobą artykuł w ejsie ale mi cos nie wychodzi. dzieki
[addsig]
...witam, mam pytanie dla wielu zapewne banalne- chce w czasie rzeczywistym widziec zapis widma sumy wszystkich sladow- jak to zrobic? gdzie mam zapiąćten analizator? z gory dzieki za posty, pozdrawiam
...
Nie ma czegos takiego jak Cubase SE2 wiec trudno Ci pomoc.
--
pozdrawiam
...
Nie ma czegos takiego jak Cubase SE2 wiec trudno Ci pomoc.
--
pozdrawiam
ale możesz zainstalowac analizatory free, np: Inspector, albo Voxengo Span. Wystarczy je uruchomić na szynie master jako INSERT i już
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
...ale możesz zainstalowac analizatory free, np: Inspector, albo Voxengo Span. Wystarczy je uruchomić na szynie master jako INSERT i już...
wlasnie o to mi chpdzilo. dzieki
[addsig]
wlasnie o to mi chpdzilo. dzieki
[addsig]