TC Konnekt + Toshiba Satellite
Witam, w konfiguracji tc + tosziba satellite a105 występują mikro zaniki w transmisji audio w momencie aktywowania i deaktywowania wentylatorka laptopa. Sterowniki mam najnowsze. Czy ktoś spotkał się z tym problemem ?
Re: TC Konnekt + Toshiba Satellite
...Witam, w konfiguracji tc + tosziba satellite a105 występują mikro zaniki w transmisji audio w momencie aktywowania i deaktywowania wentylatorka laptopa. Sterowniki mam najnowsze. Czy ktoś spotkał się z tym problemem ?...
Ale to raczej na pewno wina laptopa - to on zrywa synchro (lub sa zaklocenia roznej natury, np. zasilania)
Ale to raczej na pewno wina laptopa - to on zrywa synchro (lub sa zaklocenia roznej natury, np. zasilania)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
-
......Witam, w konfiguracji tc + tosziba satellite a105 występują mikro zaniki w transmisji audio w momencie aktywowania i deaktywowania wentylatorka laptopa. Sterowniki mam najnowsze. Czy ktoś spotkał się z tym problemem ?...
Ale to raczej na pewno wina laptopa - to on zrywa synchro (lub sa zaklocenia roznej natury, np. zasilania)...
Dosyć dawno po temacie, ale zajmuje się profesjonalnie sprzedażą notebooków. Każda Toshiba Sat serii A100 ma taki problem. Producent się wypina, twierdząc ze przy "normalnym" użytkowaniu notebooka problemu niema.
Najnowszej serii sat A200 jeszcze nie testowałem pod tym kątem.
Ale to raczej na pewno wina laptopa - to on zrywa synchro (lub sa zaklocenia roznej natury, np. zasilania)...
Dosyć dawno po temacie, ale zajmuje się profesjonalnie sprzedażą notebooków. Każda Toshiba Sat serii A100 ma taki problem. Producent się wypina, twierdząc ze przy "normalnym" użytkowaniu notebooka problemu niema.
Najnowszej serii sat A200 jeszcze nie testowałem pod tym kątem.
Najtańsze notebooki w polsce!
TC Konnekty są bardzo czułe na sprawy komunikacji Firewire

...TC Konnekty są bardzo czułe na sprawy komunikacji Firewire
...
Witam wszystkich!
Czy uporałes sie moze z tym problemem?
Mam akurat Toshibe serii a 100 ( A110-195) i plannuje zakup konnekt 8.
Czy bede mial problemy? Czy lepiej wybrac Focusrite Saffire?

...
Witam wszystkich!
Czy uporałes sie moze z tym problemem?
Mam akurat Toshibe serii a 100 ( A110-195) i plannuje zakup konnekt 8.
Czy bede mial problemy? Czy lepiej wybrac Focusrite Saffire?
Taa - zaryzykowałem i zakupilem dzis Konnekta do Toshiby A110-195. Niestety sa problemy ktore nie pozwalaja na normalna prace (przerwania i trzaski)
Czy jakis update w toshibie moze coz zmienic?
Czy jakis update w toshibie moze coz zmienic?