Niema jeszcze nowego E&S w Sklepach

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Master
Niema jeszcze nowego E&S w Sklepach

Post autor: Master » środa 08 lis 2006, 00:04

zastanawiam sie dlaczego co miesiac powtarza sie to samo , przychodzi nowy miesiac, wszystkie miesieczniki sa ale nigdy niema nowej E&S ..
czy nie mozecie sie lepiej z organizowac ? to jest zenujace, mieszkam w Warszawie, dzisiaj byłem w Empiku, ale co tam, nie ma mowy ...
A nowy MUZYK... jest ... najlepsze bo nowy Electronic Musician jest jakies niemieckie Pismo KEYS czy jakos tak , jest ...tylko oczywiscie E&S niema ... Zenada ...

Awatar użytkownika
Boleek

Re: Niema jeszcze nowego E&S w Sklepach

Post autor: Boleek » środa 08 lis 2006, 01:24

Moze w E&S za czesto obchodza imieniny , albo swietuja za czesto ....

abproject

Post autor: abproject » środa 08 lis 2006, 01:44

...
bylo o tym nie raz, Admin sie raz wypowiedzial ze taki maja system i tyle, podobno tak sie dzieje z przyczyn od nich niezaleznych.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

j4r3k

Post autor: j4r3k » środa 08 lis 2006, 03:02

a co za różnica i tak masz EiS w odstępach miesięcznych ;)

Awatar użytkownika
Krzyśko!

Post autor: Krzyśko! » środa 08 lis 2006, 14:05

... ...
bylo o tym nie raz, Admin sie raz wypowiedzial ze taki maja system i tyle, podobno tak sie dzieje z przyczyn od nich niezaleznych....
Taaaa, akurat... Jestem prenumeratorem i raz dostałem nowy numer dnia... 17 (!) Kpina Panowie! Jakiekolwiek uczestnictwo w konkursach, gdzie decyduje data stempla pocztowego nie ma najmniejszego sensu... Szkoda nerwów...
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)

Data

Post autor: Data » środa 08 lis 2006, 14:43

I co ? Co miesiąc będą gorzkie żale ? Skoro admin wyjaśnił to chyba nie trzeba każdemu z osobna tego tłumaczyć.
A termin nadsyłania kuponu konkursowego masz do 1 grudnia. Nawet jak dostaniesz gazetę 17 listopada to co ? Dwa tygodnie zajmie Ci wypełnianie kuponu ? Jedna literka na dzień ?
Dajce już sobie spokój z takimi postami...

EMD

Post autor: EMD » środa 08 lis 2006, 15:57

... Jestem prenumeratorem i raz dostałem nowy numer dnia... 17 (!)
Też jestem prenumeratorem i juz się przyzwyczaiłem, że jeżeli na www EiS pojawia się zdjęcie nowego numeru to będę go miał za 15 do 20 dni. Do tego czasu wszystkie dyskusje nt. zawartości odchodzą do mroków archiwum forum.:-(
Ostatni numer (dla mnie, czyli październikowy) dostałem 20 października, tego spodziewam się też około 20 ...

Dodatkowo: jako że prenumeruję jeszcze Gitarzystę mam możliwość zamówenie jednego numeru archiwalnego. Zamawiałem już dwa razy i nic nie dostałem (również nie dostałem e-maila typu wypchaj się).

Jak się nic nie poprawi to kończę prenumeratę bo to nie ma sensu. Dodam miesiąc czekania i będę kupował po 4 zlote od sprzedawców starych gazet.

Awatar użytkownika
OYCIECPIOTR

Post autor: OYCIECPIOTR » środa 08 lis 2006, 15:59

...... Jestem prenumeratorem i raz dostałem nowy numer dnia... 17 (!)
Też jestem prenumeratorem i juz się przyzwyczaiłem, że jeżeli na www EiS pojawia się zdjęcie nowego numeru to będę go miał za 15 do 20 dni. Do tego czasu wszystkie dyskusje nt. zawartości odchodzą do mroków archiwum forum.:-(
Ostatni numer (dla mnie, czyli październikowy) dostałem 20 października, tego spodziewam się też około 20 ...

Dodatkowo: jako że prenumeruję jeszcze Gitarzystę mam możliwość zamówenie jednego numeru archiwalnego. Zamawiałem już dwa razy i nic nie dostałem (również nie dostałem e-maila typu wypchaj się).

Jak się nic nie poprawi to kończę prenumeratę bo to nie ma sensu. Dodam miesiąc czekania i będę kupował po 4 zlote od sprzedawców starych gazet. ...
tylko uważąj na CD, bo lubią podmienić...
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]

Awatar użytkownika
Groch

Post autor: Groch » środa 08 lis 2006, 19:11

...mam możliwość zamówenie jednego numeru archiwalnego. Zamawiałem już dwa razy i nic nie dostałem ...
Regulamin przewiduje, że jak nie ma danego nr'u w archiwach, to go nie dostaniesz. To było wiadome od początku. Dlatego ja zawsze piszę kilka egzemplarzy, które mnie interesują i zawsze coś przychodzi, co miesiąc. Na maila odpowiedzi też zawsze dostawałem, na jakiekolwiek pytania.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » sobota 11 lis 2006, 00:10

Dzisiaj byłem w Empiku , nadal nie ma E&S ... Co tam ŻEŚTA SIE POPILI I NIE ZROBILI NOWEGO NUMERA czy co ? halllooooooo , mowi sie , Hop Hop jest tam kto ? cisza jak w kościole ! nic z tego nie budzied w tym miesiacu , E&S dojedzie ma gwiazdke . tzn za miesiac ....

ODPOWIEDZ