Jak udostępnić demo swego głosu?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
jezzykk
Jak udostępnić demo swego głosu?

Post autor: jezzykk » niedziela 29 paź 2006, 14:27

Moj problem jest nastepujacy,
wiele osob mi powtarza i sam jestem tego zdania, ze mam wyjatkowo przyjemny, a wrecz 'radiowy' glos... zastanawiam sie w jaki sposob i gdzie moge udostepnic jego probke... wklasciwie nie mam pojecia jakie kroki poczynic, zeby swoj glos wykorzystac...
Prosilbym wszystkich, ktorzy cokolwoeik wiedza na ten tamat, aby sie podzielili ze mna ta wiedza... byc moze znacie jakies strony agencji lub bazy danych, do ktorych mozna wyslac demo glosu.
Kazda inforamcja mi sie przyda....

Z gory dzieki za informacje.

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Re: Jak udostępnić demo swego głosu?

Post autor: JoachimK » niedziela 29 paź 2006, 14:41

...Moj problem jest nastepujacy,
wiele osob mi powtarza i sam jestem tego zdania, ze mam wyjatkowo przyjemny, a wrecz 'radiowy' glos... zastanawiam sie w jaki sposob i gdzie moge udostepnic jego probke...

Najlepiej bedzie, jesli sie bezposednio skontaktujesz z agencja reklamowa czy studiem nagran wspolpracujacym z taka agencja i zostaniesz tam "przetestowany" przez ludzi znajacych sie na rzeczy ;)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
zebromirrrr

Re: Jak udostępnić demo swego głosu?

Post autor: zebromirrrr » niedziela 29 paź 2006, 16:50

...Moj problem jest nastepujacy,
wiele osob mi powtarza i sam jestem tego zdania, ze mam wyjatkowo przyjemny, a wrecz 'radiowy' glos... zastanawiam sie w jaki sposob i gdzie moge udostepnic jego probke... wklasciwie nie mam pojecia jakie kroki poczynic, zeby swoj glos wykorzystac...
Prosilbym wszystkich, ktorzy cokolwoeik wiedza na ten tamat, aby sie podzielili ze mna ta wiedza... byc moze znacie jakies strony agencji lub bazy danych, do ktorych mozna wyslac demo glosu.
Kazda inforamcja mi sie przyda....

Z gory dzieki za informacje....
sa banki głosów gdzie mozesz wrzucuc cos w mp 3 .wpisz w googlach banki głosów i ci wyswietli
www.studiosquat.pl

ODPOWIEDZ