witam ponownie
Czy ma ktos pojecie gdzie w Polandzie mozna nabyc Sound on sound (do niedawna w empikach) i Tape Op (ciezko dostac nawet w anglii i w niemczech)
Czy ktos z was kupuje te pisma przez internet i jesli tak to gdzie?
Czy ma tez ktos wiedze czemu poprzedni temat w tej sprawie zostal skasowany? przeciez chyba eis i tak nie konkuruje z SOS lub Tape Op:)
pozdr
nextaz
Gdzie kupić SoS i TAPE OP?
Re: Gdzie kupić SoS i TAPE OP?
ja tez nigdy nie widzialem SoS w empiku, ale ostatnio regularnie kupuje online na stronie magazynu za pomoca karty kredytowej i bez problemu zawsze dochodzi (ostatnio nawet rekord padl - zamowilem w piatek wieczorem a we wtorek juz mialem w skrzynce)
TapeOp nigdy nie mialem w rekach, jedynie teksty zamieszczone w internecie czytam raz po raz, ale podejrzewam ze rowniez nie bedzie problemu ze sprowadzeniem (ksiazki z amazonu US przychodza to czemu TapeOp mialby nie? ;) )
a czytal ktos kiedys Resolution? bo naczelnym tam jest facet ktory kiedys dowodzil Studio Soundem, bardzo lubilem ten magazyn
tylko ze Resolution nigdy nie widzialem i nie wiem czy warto, a online chyba nie ma
TapeOp nigdy nie mialem w rekach, jedynie teksty zamieszczone w internecie czytam raz po raz, ale podejrzewam ze rowniez nie bedzie problemu ze sprowadzeniem (ksiazki z amazonu US przychodza to czemu TapeOp mialby nie? ;) )
a czytal ktos kiedys Resolution? bo naczelnym tam jest facet ktory kiedys dowodzil Studio Soundem, bardzo lubilem ten magazyn
tylko ze Resolution nigdy nie widzialem i nie wiem czy warto, a online chyba nie ma
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Gdzie kupić SoS i TAPE OP?
tylko ze Resolution nigdy nie widzialem i nie wiem czy warto, a online chyba nie ma...
Warto.
A facet o ktorym piszesz nazywa sie Zenon Schoepe, jest pochodzenia polskiego i mozna z nim gadac po polsku.
tylko ze Resolution nigdy nie widzialem i nie wiem czy warto, a online chyba nie ma...
Warto.
A facet o ktorym piszesz nazywa sie Zenon Schoepe, jest pochodzenia polskiego i mozna z nim gadac po polsku.