Jak podpiąć mixer pod komputer?
mam wsumie problem nie mam pojecia jak podpiąć mixer pod kompa. dostałem od kuzyna stantona a na deki mnie niestać wiec proszę o pomoc !!

electrochlash
Re: Jak podpiąć mixer pod komputer?
...kablem ;) jeśli mówisz o mixerze djskim to zapewne ma gniazda chinch, więc potrzebujesz kabel mini-jack (zakładam że posiadasz 'zwykłą' kartę dźwiękową) na 2xchinch i podłączasz je do mixera na kanał LINE. Tylko nie podłącz do PHONO bo służy do podpinania gramofonów, ma o wiele większą czułość i możesz je uszkodzić.
...
:) a rzeby grać na 2 strony na 2 ścieszkach .. to jak podpiąć słyszałem ze trzeba meić 2 karty muzyczne.. no i jaki program jest dobry.
[addsig]
...
:) a rzeby grać na 2 strony na 2 ścieszkach .. to jak podpiąć słyszałem ze trzeba meić 2 karty muzyczne.. no i jaki program jest dobry.
[addsig]
electrochlash
......kablem ;) jeśli mówisz o mixerze djskim to zapewne ma gniazda chinch, więc potrzebujesz kabel mini-jack (zakładam że posiadasz 'zwykłą' kartę dźwiękową) na 2xchinch i podłączasz je do mixera na kanał LINE. Tylko nie podłącz do PHONO bo służy do podpinania gramofonów, ma o wiele większą czułość i możesz je uszkodzić.
...
...
... dwie karty to nie jest takie super rozwiazązanie - lepiej kartę która ma 4 wyjścia (2x stereo) - dużo jest takich.
Jeśli chodzi o soft to przyjżyj się Traktor'owi firmy Native Instruments
...
...
... dwie karty to nie jest takie super rozwiazązanie - lepiej kartę która ma 4 wyjścia (2x stereo) - dużo jest takich.
Jeśli chodzi o soft to przyjżyj się Traktor'owi firmy Native Instruments
ojej...wpierw skoncz szkole podstawowa.......zeby nauczyc sie pisac...i nie swiruj z dyslekcja.........
wszystko masz w instrukcji byle mikserka dj.......
ale wrozek jak ktos tu kiedys pisal brak....wiec albo pisz konkretnie co i jak albo nie pisz wcale
wszystko masz w instrukcji byle mikserka dj.......
ale wrozek jak ktos tu kiedys pisal brak....wiec albo pisz konkretnie co i jak albo nie pisz wcale