Do właścicieli Soundcraft Compact 4
Mam ten mikser, do studia 30 km i nie mam teraz czasu pojechać. Zamierzaliśmy nagrać gitarzystę z liniowo podpiętą gitarą, niestety gitara ma wyjście duży jack, wejście w mikserze to XLR i właśnie kolega podsunął mi genialny pomysł: możliwe, że to gniazdo XLR jest combo i można tam też wtrynić duży jack. Czy ktoś z posiadaczy SC4 mógłby rozwiać moje wątpliwości? Z góry dziękuję.
Re: Do właścicieli Soundcraft Compact 4
...Mam ten mikser, do studia 30 km i nie mam teraz czasu pojechać. Zamierzaliśmy nagrać gitarzystę z liniowo podpiętą gitarą, niestety gitara ma wyjście duży jack, wejście w mikserze to XLR i właśnie kolega podsunął mi genialny pomysł: możliwe, że to gniazdo XLR jest combo i można tam też wtrynić duży jack. Czy ktoś z posiadaczy SC4 mógłby rozwiać moje wątpliwości? Z góry dziękuję....
Kolega ma rację. 1 i 2 kanal w mikserze to gniazda XLR combo.
Pozdrawiam.
Kolega ma rację. 1 i 2 kanal w mikserze to gniazda XLR combo.
Pozdrawiam.
Ja nie rozumiem tylko jednego: jaki problem zajrzeć do instrukcji.Tam jest dosłownie czarno na białym co i jak (swoją drogą to dobre - kserówka heh).
oczywiście jest to combo.
oczywiście jest to combo.
...Ja nie rozumiem tylko jednego: jaki problem zajrzeć do instrukcji.Tam jest dosłownie czarno na białym co i jak (swoją drogą to dobre - kserówka heh).
oczywiście jest to combo....
Być może i instrukcja została w studio. Pytanie tylko czemu, zamiast na forum, nie zerknął na stronę producenta. Przeca tam wszystko ładnie opisane...
oczywiście jest to combo....
Być może i instrukcja została w studio. Pytanie tylko czemu, zamiast na forum, nie zerknął na stronę producenta. Przeca tam wszystko ładnie opisane...
Dokładnie kserówka w studio leży a ja przepraszam za głupie pytanie bo w końcu mogłem zerknąć :)