Targi Music Media w Krakowie
Nigdy nie bylem na takich targach, w sumie mam niedaleko i chciałbym zapytac czy warto pojechac, jak to wyglada ? Z listy wystawcow wnioskuje ze byłoby kilka produktow ktore mnie interesuja, ale czy nie bedzie takiej akcji ze np. do sprzetu ktory mnie interesuje trzba stac w kolejce z kilka godzin ?

Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Re: Targi Music Media w Krakowie
...Nigdy nie bylem na takich targach, w sumie mam niedaleko i chciałbym zapytac czy warto pojechac, jak to wyglada ? Z listy wystawcow wnioskuje ze byłoby kilka produktow ktore mnie interesuja, ale czy nie bedzie takiej akcji ze np. do sprzetu ktory mnie interesuje trzba stac w kolejce z kilka godzin ?
...
Tam trzeba być koniecznie.

Tam trzeba być koniecznie.
Jestem początkującym muzykiem amatorem, mam 34 lata
...
Podobno rok temu mało ludzi było...
Podobno rok temu mało ludzi było...
......
Podobno rok temu mało ludzi było......
Wolisz sie przeciskac w tloku?
[addsig]
Podobno rok temu mało ludzi było......
Wolisz sie przeciskac w tloku?

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
Co do Music Media - powiedzcie mi jak to jest. Bo po wizycie na ich stronei zgłupiałem - czyż wstęp jest za darmo. Czy aby wejsć na targi pierwszego dnia(tylko dla osób z branży) trzeba się wylegitymować nagranymi cd, czy jak? Po czym Oni ot poznają?
[addsig]
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
...Co do Music Media - powiedzcie mi jak to jest. Bo po wizycie na ich stronei zgłupiałem - czyż wstęp jest za darmo. Czy aby wejsć na targi pierwszego dnia(tylko dla osób z branży) trzeba się wylegitymować nagranymi cd, czy jak? Po czym Oni ot poznają?
...
Wstep jest podobno za darmo po rejestracji na tej stronie...przy kasach maja byc wydawane identyfikatory...a tak to 20 zł za dzień. Co do pierwszego dnia targow (dla osob z branży) to wydaje mi sie ze wejda tylko wlasciciele sklepów, ludzie z wytworni itp...
...
Wstep jest podobno za darmo po rejestracji na tej stronie...przy kasach maja byc wydawane identyfikatory...a tak to 20 zł za dzień. Co do pierwszego dnia targow (dla osob z branży) to wydaje mi sie ze wejda tylko wlasciciele sklepów, ludzie z wytworni itp...
Co do pierwszego dnia targow (dla osob z branży) to wydaje mi sie ze wejda tylko wlasciciele sklepów, ludzie z wytworni itp......
No dobrze a jeśli jestrem realizatorem wolnym strzelcem , który zrobił na umowę zlecenie w branży już nie jedno, ot mam jakieś szanse?
A co do tych identyfikatorów- jeśli zarejestruję się na stronie , to wejdę za darmo, jesli nie będę płacił 20 zł za dzień. To co to dla Nich za interes ?
[addsig]
No dobrze a jeśli jestrem realizatorem wolnym strzelcem , który zrobił na umowę zlecenie w branży już nie jedno, ot mam jakieś szanse?
A co do tych identyfikatorów- jeśli zarejestruję się na stronie , to wejdę za darmo, jesli nie będę płacił 20 zł za dzień. To co to dla Nich za interes ?
[addsig]
...
Wiesz...moze najlepiej bedzie tam zadzwonic do nich i sie dowiedziec pod jakie grono zwiedzajacych naleza "osoby z branzy". Jesli okaze sie ze to "wybrańcy" warto wziasc to pod uwage i jechac na drugi dzien do Krakowa.
Moze nasz Redaktor Naczelny ma jakies info. Podobno bedzie mial tam "wykład".
...
Wiesz...moze najlepiej bedzie tam zadzwonic do nich i sie dowiedziec pod jakie grono zwiedzajacych naleza "osoby z branzy". Jesli okaze sie ze to "wybrańcy" warto wziasc to pod uwage i jechac na drugi dzien do Krakowa.
Moze nasz Redaktor Naczelny ma jakies info. Podobno bedzie mial tam "wykład".
Po pierwsze - darmowe wykłady (jak wiadomo za wiedzę się płaci)po drugie - możliwośc przetestowania wielu "zabawek".
[addsig]
[addsig]