Interfejs PreSonus Firepod z USA

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Liftlitr
Interfejs PreSonus Firepod z USA

Post autor: Liftlitr » poniedziałek 31 lip 2006, 23:50

Witam.
W związku z tym iż nigdy wcześniej nie dokonywałem zakupu sprzętu audio przez internet z poza granic naszego państwa, mam do Was dwa pytania.
Mianowicie, chce zakupi interfejs audio PreSonus Firepod w jednym z amerykańskich sklepów, a konkretnie w zzounds.com.
- Czy ktoś z Was już dokonywał tam zakupów i czy jest rozsądne rozwiązane ?
- Jak wiadomo w stanach jest inne napięcie, czy nie będzie stało mi to na drodze w prawidłowej pracy z komputerem PC ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Soundchaser

Re: Interfejs PreSonus Firepod z USA

Post autor: Soundchaser » wtorek 01 sie 2006, 02:33

...Witam.
W związku z tym iż nigdy wcześniej nie dokonywałem zakupu sprzętu audio przez internet z poza granic naszego państwa, mam do Was dwa pytania.
Mianowicie, chce zakupi interfejs audio PreSonus Firepod w jednym z amerykańskich sklepów, a konkretnie w zzounds.com.
- Jak wiadomo w stanach jest inne napięcie, czy nie będzie stało mi to na drodze w prawidłowej pracy z komputerem PC ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam....
Musisz tylko zmienic zasilacz,zadnych innych sensacji.

Awatar użytkownika
peak

Re: Interfejs PreSonus Firepod z USA

Post autor: peak » wtorek 01 sie 2006, 17:43

...Witam.
Z góry dziękuję i pozdrawiam....
W przypadku przesyłki od prywatnej osoby w Stanach dolicz sobie polski VAT 22% i cło (4%)...

Dzisiaj mnie uświadomił urząd celny

Wrrr...
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]

ODPOWIEDZ