Witajcie.
Czy znacie program a najlepiej wtyczke vst generującą na podstawie pojedynczego głosu głos tłumu? najlepiej free ale niekoniecznie. Byłoby miło gdyby można decydować czy ma być to tłum dzieci, kobiet czy mężczyzn.
pozdrawiam
tadek
Wtyczka symulująca tłum
-
Re: Wtyczka symulująca tłum
...Witajcie.
Czy znacie program a najlepiej wtyczke vst generującą na podstawie pojedynczego głosu głos tłumu? najlepiej free ale niekoniecznie. Byłoby miło gdyby można decydować czy ma być to tłum dzieci, kobiet czy mężczyzn.
pozdrawiam
tadek...
O takiej wtyczce nie słyszałem i skromnie stwierdzę,że pewnie takowa nie istnieje.Zdarzyło mi się przygotowywać dżwięk tłumu skandującego na stadionie na użytek filmu,wycinałem wtedy rózne sample głosów (np. z filmów) i nakładałem je na siebie modulując,wydłużając,ściskając,przesuwając itd.,dokładając własne odgłosy paszczą,-wszystko w cool edicie.efekt moim zdaniem całkiem,całkiem:)
aha,taki trick jeszcze był-dla dodania głębi w tle umieściłem odgłosy szeleszczącej folii (jak poszeleścisz rytmicznie wyjdą tłumne brawa)
Krótko mówiąc,przygotuj wycinki und mikrofon,i do dzieła
HAVE FUN
pozdrawiam
tadek...
O takiej wtyczce nie słyszałem i skromnie stwierdzę,że pewnie takowa nie istnieje.Zdarzyło mi się przygotowywać dżwięk tłumu skandującego na stadionie na użytek filmu,wycinałem wtedy rózne sample głosów (np. z filmów) i nakładałem je na siebie modulując,wydłużając,ściskając,przesuwając itd.,dokładając własne odgłosy paszczą,-wszystko w cool edicie.efekt moim zdaniem całkiem,całkiem:)
aha,taki trick jeszcze był-dla dodania głębi w tle umieściłem odgłosy szeleszczącej folii (jak poszeleścisz rytmicznie wyjdą tłumne brawa)
Krótko mówiąc,przygotuj wycinki und mikrofon,i do dzieła

HAVE FUN

-
- Kontakt:
JEdnyine tadeo jakiś harmonizer czy cosik takiego i wielokrotne nakładanie scieżek na siebie...
ale nie sprecyzowałes o jaki tłum Ci chodzi? Skandujacy to samo, czy kazdy voice gada co innego... czy po prostu o np 500 ludzi spiewajacych - szła dziweczka do laseczka
ale nie sprecyzowałes o jaki tłum Ci chodzi? Skandujacy to samo, czy kazdy voice gada co innego... czy po prostu o np 500 ludzi spiewajacych - szła dziweczka do laseczka
Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
- Łukasz1985
...Witajcie.
pozdrawiam
tadek...
Proponuje skorzystać z sampli SAMPLE - XXL 800 Production FX. tu jest wszystko sam z tego korzystam.
Pozdrawiam.
pozdrawiam
tadek...
Proponuje skorzystać z sampli SAMPLE - XXL 800 Production FX. tu jest wszystko sam z tego korzystam.
Pozdrawiam.
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
czy po prostu o np 500 ludzi spiewajacych - szła dziweczka do laseczka...
tak, właśnie o to
tak, właśnie o to

... czy po prostu o np 500 ludzi spiewajacych - szła dziweczka do laseczka...
tak, właśnie o to
...
To zaopatrz się w jakiś wtyczkowy harmonizer.
[addsig]
tak, właśnie o to

To zaopatrz się w jakiś wtyczkowy harmonizer.
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
...To zaopatrz się w jakiś wtyczkowy harmonizer...
I wyjdzie totalna lipa, bo harmonizer zrobi to bezbłędnie, w przeciwieństwie do 500 naszych rodaków
[addsig]
I wyjdzie totalna lipa, bo harmonizer zrobi to bezbłędnie, w przeciwieństwie do 500 naszych rodaków

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
To zaopatrz się w jakiś wtyczkowy harmonizer...
E, harmonizer mozna ustawic na falszowanie, no problem
przypomniala mi sie scena nauki hymnu w C.K.Dezerterach...
[addsig]

E, harmonizer mozna ustawic na falszowanie, no problem

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej