Nowości sprzętowe na polskim rynku z dużym opóźnieniem - dlaczego?
Witam
Mam pytanie dlaczego nowości sprzętowe są u nas z duzym opóźnieniem >???
Czy wciąz nasz kraj jest traktowany jako niższa muzyczna na której nie można zarobić??
Nie wiem jak jest z innym sprzętem.Ale Yamaha wciąz nie ma swojego oddziału tylko firmy pośredniczące - autoryzowane. Np. promusica
................
a mój post narodził sie po zobaczeniu tych dwóch:
szukajcie yamaha Cp-330 i CP-33
Mam pytanie dlaczego nowości sprzętowe są u nas z duzym opóźnieniem >???
Czy wciąz nasz kraj jest traktowany jako niższa muzyczna na której nie można zarobić??
Nie wiem jak jest z innym sprzętem.Ale Yamaha wciąz nie ma swojego oddziału tylko firmy pośredniczące - autoryzowane. Np. promusica
................
a mój post narodził sie po zobaczeniu tych dwóch:
szukajcie yamaha Cp-330 i CP-33
Re: Nowości sprzętowe na polskim rynku z dużym opóźnieniem - dlaczego?
...Ale Yamaha wciąz nie ma swojego oddziału tylko firmy pośredniczące - autoryzowane. Np. promusica...
I po co opowiadasz takie bzdury.
Załóż firmę, wstań wcześniej od innych i załatw sobie kontener tych urządzeń. Nikt Ci w tym nie przeszkodzi, a akurat Yamaha jest jedną z pierwszych na naszym rynku która tak działa, a przynajmniej mocno profesjonalnie. Warszawskie przedstawicielstwo Yamaha Europe -> Poland znajdź sobie sam, możesz potraktować to jako pracę domową.
I naucz się wreszcie poprawnie linkować strony.
[addsig]
I po co opowiadasz takie bzdury.
Załóż firmę, wstań wcześniej od innych i załatw sobie kontener tych urządzeń. Nikt Ci w tym nie przeszkodzi, a akurat Yamaha jest jedną z pierwszych na naszym rynku która tak działa, a przynajmniej mocno profesjonalnie. Warszawskie przedstawicielstwo Yamaha Europe -> Poland znajdź sobie sam, możesz potraktować to jako pracę domową.
I naucz się wreszcie poprawnie linkować strony.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
hm, no tak, ale na mojego Peavey-a ValveKing czekam juz 2 miesiace, troche dlugo jak na sprzet produkowany w CHRL ! ! ! Ciekawe czy sie doczekam...
...hm, no tak, ale na mojego Peavey-a ValveKing czekam juz 2 miesiace, troche dlugo jak na sprzet produkowany w CHRL !
A co to ma wspólnego z tematem?

A... już wiem
. Jeśli dopiero dopływa(?) to pewnie możesz jeszcze trochę poczekać 

Mam pytanie dlaczego nowości sprzętowe są u nas z duzym opóźnieniem Czy wciąz nasz kraj jest traktowany jako niższa muzyczna na której nie można zarobić??
najwyraźniej właśnie dlatego, że tak jest.
najwyraźniej właśnie dlatego, że tak jest.
......hm, no tak, ale na mojego Peavey-a ValveKing czekam juz 2 miesiace, troche dlugo jak na sprzet produkowany w CHRL !
A co to ma wspólnego z tematem?...
...A... już wiem
. Jeśli dopiero dopływa(?) to pewnie możesz jeszcze trochę poczekać
...
preceli masz dzis jakis problem z samym soba ? ano ma troche wspolnego bo ten sprzet to nowosc i oczywiscie nie ma go w polsce, sprawdz sobie biorytm.
pozdrawiam :)

...A... już wiem

preceli masz dzis jakis problem z samym soba ? ano ma troche wspolnego bo ten sprzet to nowosc i oczywiscie nie ma go w polsce, sprawdz sobie biorytm.
pozdrawiam :)
...preceli masz dzis jakis problem z samym soba ? ano ma troche wspolnego bo ten sprzet to nowosc i oczywiscie nie ma go w polsce, sprawdz sobie biorytm...
Umiesz czytać? Napisałem tylko tyle, że jak dociera drogą morską to możesz jeszcze trochę poczekać. Nic więcej.
Umiesz czytać? Napisałem tylko tyle, że jak dociera drogą morską to możesz jeszcze trochę poczekać. Nic więcej.
Problem z Chinami jest taki, że dopóki nie zapakuja na full kontenerów to nic stamtąd nie ma prawa wypłynąć. A jeśli się to wreszcie uda, to wtedy dopiero nastąpi to, na co wielu tu obecnych liczy najbardziej - czyli będzie tanio!