Problem ze sterownikiem Speedio ma Maca z Intelem

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
igor30
Problem ze sterownikiem Speedio ma Maca z Intelem

Post autor: igor30 » sobota 29 kwie 2006, 00:31

Witam

Ostatnio mam chyba zle dni. Okazalo sie ze wymiana maca na intelowska wersje sprawila, ze moje speedio przestalo dzialac. Na stronie novation znalazlem jakies glupie wytlumaczenie ze juz nie wsperaja tego hardwaru (tak jakby mial 20 lat).

Moze ktos zna albo ma uniwersalny sterownik audio/midi na usb dla OSX universal (intel). Bede wielce zobowiazany, bo kompletie sie sfrustrowalem i zamast tworzyc, chodze i zrzedze.

Z gory wielkie dzieki za pomoc !

Igor

Awatar użytkownika
JosephBra

Re: Problem ze sterownikiem Speedio ma Maca z Intelem

Post autor: JosephBra » sobota 29 kwie 2006, 13:44

Swoją drogą to jeśli firma tak pisze o urządzeniu, które znajduje się jeszcze u dystrybutorów to jest to skandal!!!
Zajmuje się komponowaniem i produkcją muzyczną.

Awatar użytkownika
Koval

Post autor: Koval » sobota 29 kwie 2006, 23:18

...Witam

Ostatnio mam chyba zle dni. Okazalo sie ze wymiana maca na intelowska wersje sprawila, ze moje speedio przestalo dzialac. Na stronie novation znalazlem jakies glupie wytlumaczenie ze juz nie wsperaja tego hardwaru (tak jakby mial 20 lat).

Moze ktos zna albo ma uniwersalny sterownik audio/midi na usb dla OSX universal (intel). Bede wielce zobowiazany, bo kompletie sie sfrustrowalem i zamast tworzyc, chodze i zrzedze.

Z gory wielkie dzieki za pomoc !

Igor...

smol Maca to przereklamowany kalkulator, kup PC I MASZ 100 MILIONOW PROGRAMOW I STEROW DO WSZYSTKIEGO W NECIE I WSZYSTKO CHODZ!!

Awatar użytkownika
JosephBra

Post autor: JosephBra » niedziela 30 kwie 2006, 13:36

Zapewniam tutaj fanów Bila Gaya, że nowy Mac na Intelu to nie to samo co Pecet zwłaszcza składany gdzieś w Polsce. Jest to trochę inna bajka, niestety droga i nie dla wszystkich dostępna.

Jeśli chodzi o brak sterowników do kart Novation to chyba musisz troszeczke poczekać i lub zamienić karte na inną.Nie miałem okazji tego sprawdzić, ale ciekawe jak inni producenci kart poradzili sobie z nową platformą?!
Zajmuje się komponowaniem i produkcją muzyczną.

Anikenzi-Mayaki

Post autor: Anikenzi-Mayaki » niedziela 30 kwie 2006, 16:18

...Zapewniam tutaj fanów Bila Gaya, że nowy Mac na Intelu to nie to samo co Pecet zwłaszcza składany gdzieś w Polsce. Jest to trochę inna bajka, niestety droga i nie dla wszystkich dostępna.

Jeśli chodzi o brak sterowników do kart Novation to chyba musisz troszeczke poczekać i lub zamienić karte na inną.Nie miałem okazji tego sprawdzić, ale ciekawe jak inni producenci kart poradzili sobie z nową platformą?! ...

Jeśli chodzi o Tascama to już są dostępne na MAC OS X intel stery ale poty już na czole sie pojawiły że nie będzie bo coś długo to trfało .

ODPOWIEDZ