Hurtowa zmiana wysokości dźwięku

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
ambient-h
Hurtowa zmiana wysokości dźwięku

Post autor: ambient-h » poniedziałek 27 mar 2006, 13:40

Witam.

mam ok 1000 krótkich plików audio, gdzie mówi kobieta....a potrzebuję jeszcze tych 1000 plików z głosem mężczyzny. Interesuje mnie zwykły pitch shift (nie potrzeba mi głosu bardzo męskiego i genialnego lektora), ale nie znalazłem takiego programu, żeby do niego raz wrzucić wsztstkie pliki, ustawić pitch-shifta i poczekać aż się samo zrobi. nie zależy mi na jakości studyjnej. Głos ma być zrozumiały.

Mam nadzieję że jest taki program i jeszcze większą że go znacie :]

Awatar użytkownika
BigGuns

Re: Hurtowa zmiana wysokości dźwięku

Post autor: BigGuns » poniedziałek 27 mar 2006, 14:17

...Witam.

mam ok 1000 krótkich plików audio, gdzie mówi kobieta....a potrzebuję jeszcze tych 1000 plików z głosem mężczyzny. Interesuje mnie zwykły pitch shift (nie potrzeba mi głosu bardzo męskiego i genialnego lektora), ale nie znalazłem takiego programu, żeby do niego raz wrzucić wsztstkie pliki, ustawić pitch-shifta i poczekać aż się samo zrobi. nie zależy mi na jakości studyjnej. Głos ma być zrozumiały.

Mam nadzieję że jest taki program i jeszcze większą że go znacie :]...

w Logicu jest enharmonic pitch shifting, można zrobić hurtowo, ale za jakość nie ręczę.

KYMY

Post autor: KYMY » poniedziałek 27 mar 2006, 14:51

Szukaj w programach pod "File->Batch Proccessing". W Wavelabie po prostu wskazujesz pliki, dobierasz do nich wtyczki, czy wewnętrzne funkcje programu i już...

pawelq

Post autor: pawelq » poniedziałek 27 mar 2006, 17:08

Szukaj w programach pod "File->Batch Proccessing". W Wavelabie po prostu wskazujesz pliki, dobierasz do nich wtyczki, czy wewnętrzne funkcje programu i już......

Podobie w CoolEdit/Audition

ambient-h

Post autor: ambient-h » wtorek 28 mar 2006, 09:24

...Szukaj w programach pod "File->Batch Proccessing". W Wavelabie po prostu wskazujesz pliki, dobierasz do nich wtyczki, czy wewnętrzne funkcje programu i już......

Podobie w CoolEdit/Audition

...

wielkie dzięki :] właśnie tej opcji szukałem

ODPOWIEDZ