jaki plug-in do obróbki sampli?
Poszukuje wtyczki do obróbki sampli w czasie... tj. zeby mozna było zmieniac jego tempo... znacie cos ciekawego ?
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Re: jaki plug-in do obróbki sampli?
...Poszukuje wtyczki do obróbki sampli w czasie... tj. zeby mozna było zmieniac jego tempo... znacie cos ciekawego ?...
Chodzi o LOOP-y ?
Jeżeli tak to jest tego duuuuużo.
Jeżeli nie to też tego jest duuuuużo
i jeszcze dojdzie to:
VSTi Sampler
Realizuje bardzo płynne przejścia pomiędzy pośrednimi wartościami Pitch-Band. IMHO robi to najlepiej ze wszystkim znanych mi samplerów i nie powoduje efektu schodkowanego dźwięku. Jak to zrobiłem zobaczycie wkrótce. Dźwięk pięknie sie "ślizga" jeżeli to tak można ująć.
Każdy sampler można wykorzystać do zmiany tempa próbki w czasie rzeczywistym np. kółkiem Pitch-Bend. Jeżeli chodzi o loopy gdzie lepsze rezultaty uzyskuje się dzieląc go na fragmenty rytmiczne to poszukaj takich narzędzi jak choćby ten .
INTAKT
Chodzi o LOOP-y ?
Jeżeli tak to jest tego duuuuużo.
Jeżeli nie to też tego jest duuuuużo

VSTi Sampler
Realizuje bardzo płynne przejścia pomiędzy pośrednimi wartościami Pitch-Band. IMHO robi to najlepiej ze wszystkim znanych mi samplerów i nie powoduje efektu schodkowanego dźwięku. Jak to zrobiłem zobaczycie wkrótce. Dźwięk pięknie sie "ślizga" jeżeli to tak można ująć.
Każdy sampler można wykorzystać do zmiany tempa próbki w czasie rzeczywistym np. kółkiem Pitch-Bend. Jeżeli chodzi o loopy gdzie lepsze rezultaty uzyskuje się dzieląc go na fragmenty rytmiczne to poszukaj takich narzędzi jak choćby ten .
INTAKT
Re: jaki plug-in do obróbki sampli?
byle edytor audio ma timestrech