Ilu jest polskich producentów wtyczek?
Witam,
szukam informacji o polskich producentach wtyczek VST (komercyjnych). Wiem, ze jest PSP Audioware, ale czy na nich sie konczy?
Bede wdzieczny za info.
szukam informacji o polskich producentach wtyczek VST (komercyjnych). Wiem, ze jest PSP Audioware, ale czy na nich sie konczy?
Bede wdzieczny za info.
Re: Ilu jest polskich producentów wtyczek?
... ale czy na nich sie konczy?
Bede wdzieczny za info....
Ciekawe i dość nietypowe pytanie ?
A w jakim celu szukasz odpowiedzi
PS. Troszkę optymizmu, mamy tutaj kilka ciekawie zapowiadających się projektów wystarczy się rozejrzeć po googlach.
Ciekawe i dość nietypowe pytanie ?

PS. Troszkę optymizmu, mamy tutaj kilka ciekawie zapowiadających się projektów wystarczy się rozejrzeć po googlach.
- mr-hammond
PS. Troszkę optymizmu, mamy tutaj kilka ciekawie zapowiadających się projektów wystarczy się rozejrzeć po googlach....
oj racja racja :)
oj racja racja :)

PS. Troszkę optymizmu, mamy tutaj kilka ciekawie zapowiadających się projektów wystarczy się rozejrzeć po googlach....
Potrzebuje takiego zestawienia na potrzeby pewnego projektu :)
Chce wiedziec ile takich firm dziala w Polsce i odnosi sukcesy na tym polu.
Szukam w sieci i tez pytam. Dlatego post na forum EiS.

Szukam w sieci i tez pytam. Dlatego post na forum EiS.
Szukam w sieci i tez pytam. Dlatego post na forum EiS....
czyli szukasz firm, nie interesują Cię niezarejestrowane jednostki...hmmm
czyli szukasz firm, nie interesują Cię niezarejestrowane jednostki...hmmm...
Tak, szukam firm, ktore dzialaja juz na rynku i sprzedaja swoje produkty.
Odnosze wrazenie, ze tylko PSP odnioslo taki sukces. Czy sie myle?
Tak, szukam firm, ktore dzialaja juz na rynku i sprzedaja swoje produkty.
Odnosze wrazenie, ze tylko PSP odnioslo taki sukces. Czy sie myle?
...Tak, szukam firm, ktore dzialaja juz na rynku i sprzedaja swoje produkty. Odnosze wrazenie, ze tylko PSP odnioslo taki sukces. Czy sie myle?...
Szukasz tylko firm, czy także programistów "solo" którzy też co nieco sprzedają?
Czasem jest tak, iż aby wyprodukować świetny soft nie potrzeba armii ludzi.
Szukasz tylko firm, czy także programistów "solo" którzy też co nieco sprzedają?
Czasem jest tak, iż aby wyprodukować świetny soft nie potrzeba armii ludzi.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
...Witam,
Musisz wiedzieć że już na samym forum eis jest troche swietnych (i raczej skromnych) ludzi robiących wtyczki do spraw związanych z muzyką;-). Ośmielę się wymienić paru. Kuma- zrobił znakomity zestaw bębnów do samplerów vsti, WG bardezo dobry konwerter dla szerokiej gamy formatów w jakich są sample, Jacek H- napisanie wtyczki dzięki której zamienisz impuls audio na midi - żaden kłopot...
Przepraszam jeśli naruszyłem czyjąś anonimowość
Trzeba jakoś zachęcić innych (jeśli ci tylko zechcą) aby ujawnili swe talenty, tym samym ułatwiając przeprowadzenie experymentu autorowi postu. Myślę że ten ostatni chociaż drobne szczegóły swego projektu mógłby zdradzić.
serdecznie pozdrawiam
tadek
Musisz wiedzieć że już na samym forum eis jest troche swietnych (i raczej skromnych) ludzi robiących wtyczki do spraw związanych z muzyką;-). Ośmielę się wymienić paru. Kuma- zrobił znakomity zestaw bębnów do samplerów vsti, WG bardezo dobry konwerter dla szerokiej gamy formatów w jakich są sample, Jacek H- napisanie wtyczki dzięki której zamienisz impuls audio na midi - żaden kłopot...

Trzeba jakoś zachęcić innych (jeśli ci tylko zechcą) aby ujawnili swe talenty, tym samym ułatwiając przeprowadzenie experymentu autorowi postu. Myślę że ten ostatni chociaż drobne szczegóły swego projektu mógłby zdradzić.
serdecznie pozdrawiam
tadek
-
serdecznie pozdrawiam
tadek...
Pisze z innego konta, bo tamte mam ustawione w pracy, a hasla nie moge sobie przypomniec.
Dzieki za info. Jesli chodzi o szczegoly projektu to za wiele nie moge napisac, niestety, jeszcze nie teraz. Jestem na etapie zbierania informacji o polskim rynku i dlaczego jest tak kiepsko? Generalnie bedzie chodzilo o kroki w kierunku zmiany tej sytuacji. :)
Zastanawia mnie ciagle dlaczego jestesmy w tyle jesli chodzi o technologie vst. Czy problem lezy w programistach, marketingu, braku dostepu do wiedzy, kasy? Czy po prostu rynek jest trudny i poza kilkoma gigantami innym ciezko sie przebic?

serdecznie pozdrawiam
tadek...
Pisze z innego konta, bo tamte mam ustawione w pracy, a hasla nie moge sobie przypomniec.
Dzieki za info. Jesli chodzi o szczegoly projektu to za wiele nie moge napisac, niestety, jeszcze nie teraz. Jestem na etapie zbierania informacji o polskim rynku i dlaczego jest tak kiepsko? Generalnie bedzie chodzilo o kroki w kierunku zmiany tej sytuacji. :)
Zastanawia mnie ciagle dlaczego jestesmy w tyle jesli chodzi o technologie vst. Czy problem lezy w programistach, marketingu, braku dostepu do wiedzy, kasy? Czy po prostu rynek jest trudny i poza kilkoma gigantami innym ciezko sie przebic?
Zastanawia mnie ciagle dlaczego jestesmy w tyle jesli chodzi o technologie vst.
A w innych technologiach jestesmy do przodu? Przeciez w innych dziedzinach sa to podobne jednostkowe przypadki, jak z polskimi VST
A w innych technologiach jestesmy do przodu? Przeciez w innych dziedzinach sa to podobne jednostkowe przypadki, jak z polskimi VST
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!