Jaki Mikrofon?
Witam, mam kartę dźwiękową Creative X-fi w wersji Platinium. Chcę do niej kupić wzmacniacz lub przedwzmacniacz mikrofonowy oraz mikrofon. Co mi polecacie? Jakie rozwiąznie? Jakiej firmy sprzęt by osiągnąć jak najlepszy efekt? Z góry dziękuję za pomoc.
Re: Jaki Mikrofon?
były jużpodobne tematy,szukaj

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
info@novamusic.pl
GG2509797
tam zapytaj. masz wiele mozliwosci.
napewno Ci cos dobrego za niewielkie pieniadze zaproponują
pozdrawiam
tadeusz korthals
GG2509797
tam zapytaj. masz wiele mozliwosci.
napewno Ci cos dobrego za niewielkie pieniadze zaproponują
pozdrawiam
tadeusz korthals
chcę kupić mikrofon T.Bone SC300 oraz mikser Behringer UB802 i mam pytanie czy będzie mi do tego potrzebny jeszcze jakiś wzmacniacz/przedwzmacniacz? Czy to już będzie działało samo bez problemu po podpięciu pod komp?
Czy to już będzie działało samo bez problemu po podpięciu pod komp?
...
bedzie działało bez problemu bez dodatkowego przedwzmacniacza.Pamietaj, w wiekszosci przypadków może być konieczne stosowanie gąbeczki na mikrofon lub innego filtru z pończoszki
...
bedzie działało bez problemu bez dodatkowego przedwzmacniacza.Pamietaj, w wiekszosci przypadków może być konieczne stosowanie gąbeczki na mikrofon lub innego filtru z pończoszki