......a z kad wies zkim ja jestem???...
Toż gołym okiem widać kim jesteś.
Kolego, mylisz definicje i pojęcia. Mało tego, nawet nie zadałeś sobie trudu aby zajrzeć tu i tam w zakamarki naszego, mocno pokręconego w tym względzie prawa. Do tego nie słuchasz się kolegów którzy mają znacznie wiekszą, a na dodatek ugruntowaną wiedzę w te klocki.
Po prostu - chcesz przeczytać tu to, co chciałbyś przeczytać. Tyle, że poruszyłeś akurat temat, w którym nikt poważny na taki układ tu z Tobą nie pójdzie.
Moja życzliwa rada - a może spróbuj startnąć ze sobą na jakimś pozostałym gdzieś jeszcze za free forum dla hip-hopowców? Wszak oni mają największe obecnie problemy w tym względzie. Przy tym na bank ucieszą się z takiego "spec"jalisty w swym gronie, to więcej niż pewne

.
...
to samo moge mniej wiecej powiedziec o tobie ;). wiec sobie daruj, widze ze jestes prawdziwym jasnowidzem, skoro wiesz kim jestem, pozostaje nic jak pogratulowac, dodajac jeszce do tematu moze i do tego pijesz, to zasmuce cie bardzo nie jestem hip hopowcem, dla mnie jestes smieszny i nic pozatym nie postawiles zadnego sesnsownego argumentu, napisalem wczesniej ze faktycznie jest to bardzo zawily temat i ciezko powiedziec cos na ten temat , , myle pojecia?? a to ciekawe panie wiedzacy najlepiej
Wiecej w tym temacie pisac zamiaru nie mam bo zaczyna sie to robic juz nudne i temat zaczyna schodzic do wzajemnego obrazania.
pozdrawiam
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ