Ja sie ciagle zastanawiam czy nie przejsc na XP 64bit. Slyszalem rozne opinie. Jak on sie sprawuje w pracy z samymi aplikacjami audio? Jest awaryjny czy stabilny?
Do niczego poza praca z audio nie jest mi potrzebny.
Mam wszystkie sterowniki do 64bitowego Wina.
RAM - dobieranie kości
- Soundscape
- Kontakt:
Re: RAM - dobieranie kości
...Ja sie ciagle zastanawiam czy nie przejsc na XP 64bit. Slyszalem rozne opinie. Jak on sie sprawuje w pracy z samymi aplikacjami audio? Jest awaryjny czy stabilny?
Mam wszystkie sterowniki do 64bitowego Wina. ...
Kiedyś miałem xp64 i Cubase SX3 na próbe. Efekt był taki, że z 512Ram CSX3 prawie że się nie chciał odpalić...Nie wiem, może wina była po mojej stronie. Ale reszta (prócz niektórych gier i programów) działała w miare dobrze.
Mam wszystkie sterowniki do 64bitowego Wina. ...
Kiedyś miałem xp64 i Cubase SX3 na próbe. Efekt był taki, że z 512Ram CSX3 prawie że się nie chciał odpalić...Nie wiem, może wina była po mojej stronie. Ale reszta (prócz niektórych gier i programów) działała w miare dobrze.
ja sadze ze chyba trzeba bedzie jeszcze troche poczekac z 64 bitami , az zostana ulepszone , najprawdopodobniej stanie sie to wtedy jak gry beda mialy wymagania 4 Gb i cos trzeba bedzie z tym zrobi , sadze ze nie bedzie to szybko:P
- Soundscape
- Kontakt:
...ja sadze ze chyba trzeba bedzie jeszcze troche poczekac z 64 bitami , az zostana ulepszone , najprawdopodobniej stanie sie to wtedy jak gry beda mialy wymagania 4 Gb i cos trzeba bedzie z tym zrobi , sadze ze nie bedzie to szybko:P...
Ale jak wyżej kolega pisał, spróbuj jeszcze /3GB switch. Powinno jakoś rozwiązać problem.
Ale jak wyżej kolega pisał, spróbuj jeszcze /3GB switch. Powinno jakoś rozwiązać problem.
Poddałem się. TC Powercore Element (MKI) za nic nie będzie współpracował z moim komputerem (AMD X2). Nawet po wymianie płyty głównej (Gigabyte) wiesza się aż miło, nawet pulpitu nie widziałem. Zresztą potwierdzili to Panowie z TC.
W związku z tym jeżeli ktoś pracuje na maku albo intelu i poszukuje czegoś takiego to mam i chce sprzedać. Może być też wymiana na któregoś Cubase (w zależności od wersji kwestia dopłat do obgadania).Karta przywieziona z US, mam oryginalne pudełko i płyte.
Pzdr, MW
W związku z tym jeżeli ktoś pracuje na maku albo intelu i poszukuje czegoś takiego to mam i chce sprzedać. Może być też wymiana na któregoś Cubase (w zależności od wersji kwestia dopłat do obgadania).Karta przywieziona z US, mam oryginalne pudełko i płyte.
Pzdr, MW
...Poddałem się. TC Powercore Element (MKI) za nic nie będzie współpracował z moim komputerem (AMD X2). Nawet po wymianie płyty głównej (Gigabyte) wiesza się aż miło, nawet pulpitu nie widziałem. Zresztą potwierdzili to Panowie z TC.
Pzdr, MW
...
Przepraszam, poszło nie w tym miejscu, zagapiłem się.
Pzdr, MW
Pzdr, MW
...
Przepraszam, poszło nie w tym miejscu, zagapiłem się.
Pzdr, MW