Chip FireWire w laptopie - jak sprawdzić jaki?
testowalem [...] wszystko co bylo na spklepie czyli via, nec, ricoch i co tam jeszcze bylo ale klopot jak byl tak byl.
A moze to problem bledu w systemie? Moze musisz poprawke na firewire po SP2 zastosowac?
A moze to problem bledu w systemie? Moze musisz poprawke na firewire po SP2 zastosowac?
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: Chip FireWire w laptopie - jak sprawdzić jaki?
A moze to problem bledu w systemie? Moze musisz poprawke na firewire po SP2 zastosowac?...
Joachim , przepraszam ale o co chodzi? Poprawka po SP2. Nie wiedzialem ze service pack 2 cos moze mieszac. Jaki numer ma ta poprawka bo nie umiem tego odszukac, Tak nawiasem to ciekaw jestem czy grafik za zrobienie strony www slusznie bierze 4-5 tys???? Bo muzyk musi sie uczyc cwiczyc kupic mase programow i jak powie ze nagra za 2 tys czy 1tys to ludzie pukaja sie w glowe. Jesli mozesz to powiedz gdzie znalesc ta poprawke. Pierwszy raz o tym slysze
http://www.microsoft.com/
sory ze po rusku - poszukaj angielskiej badz polskiej
za strone juz nikt tyle nie bierze - wiekszosc robi za 500 chyba ze to bardzo duza strona i renomowani webmasterzy
sory ze po rusku - poszukaj angielskiej badz polskiej
za strone juz nikt tyle nie bierze - wiekszosc robi za 500 chyba ze to bardzo duza strona i renomowani webmasterzy
A moze to problem bledu w systemie? Moze musisz poprawke na firewire po SP2 zastosowac?...
Joachim , przepraszam ale o co chodzi? Poprawka po SP2. Nie wiedzialem ze service pack 2 cos moze mieszac. Jaki numer ma ta poprawka bo nie umiem tego odszukac,
http://support.microsoft.com/kb/885222
zaaplikowac po zainstalowaniu interfejsu firewire
Tak nawiasem to ciekaw jestem czy grafik za zrobienie strony www slusznie bierze 4-5 tys???? Bo muzyk musi sie uczyc cwiczyc kupic mase programow i jak powie ze nagra za 2 tys czy 1tys to ludzie pukaja sie w glowe.
Jako ze akurat jestem blisko takich osob zajmujacych sie grafika i serwisami www, wiem, co tam sie nieraz dzieje... Niekiedy to duzo, ale nieraz chcialoby sie wziasc jeszcze wiecej za problemy wynikajace z podejscia samego klienta.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
witam
Poprawka zainstalowana. Szkoda tylko, ze nic sie nie zmienilo. Po zmianie w rejestrze jak opisal biuletyn tez nic sie nie dzieje. Nic tylko w siasc i plakac. Byc moze uda mi sie dorwac TI i to cos zmieni albo zmienic karte.
Poprawka zainstalowana. Szkoda tylko, ze nic sie nie zmienilo. Po zmianie w rejestrze jak opisal biuletyn tez nic sie nie dzieje. Nic tylko w siasc i plakac. Byc moze uda mi sie dorwac TI i to cos zmieni albo zmienic karte.
Hi!
Ponawiam grzecznie pytanie - kto ma ktores MOTU na firewire podlaczone do laptopa? Jaki chipset? Z jakim to bedzie dzialac tak naprawde? Czy ktos ma RICOHA w laptopie i MOTU na firewire?
[addsig]
Ponawiam grzecznie pytanie - kto ma ktores MOTU na firewire podlaczone do laptopa? Jaki chipset? Z jakim to bedzie dzialac tak naprawde? Czy ktos ma RICOHA w laptopie i MOTU na firewire?
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...Hi!
...
Heja.
Chetnie bym Ci pomogl ale jak sam widzisz rowniez mam klopot z FW. Nie znam niestety nikogo kto ma Motu. Natomiast z wlasnego doswiadczenia zastanawialbym sie nad PCMCIA albo USB 2
...
Heja.
Chetnie bym Ci pomogl ale jak sam widzisz rowniez mam klopot z FW. Nie znam niestety nikogo kto ma Motu. Natomiast z wlasnego doswiadczenia zastanawialbym sie nad PCMCIA albo USB 2
Ja mam kontroler Ricoh w laptopie i kartę Echo Audiofire 4. Działa bezproblemowo.
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm
...Ja mam kontroler Ricoh w laptopie i kartę Echo Audiofire 4. Działa bezproblemowo....
Nic tylko zazdroscic. Wlasnei everest pokzauje mi ze moje FW w laptopie to VIA VT6306/6307 Fire II IEEE1394 Host Controller czyli niby ten intel co najlepiej wspolpracuje z FW szkoda ze moj TI go nie lubi
Nic tylko zazdroscic. Wlasnei everest pokzauje mi ze moje FW w laptopie to VIA VT6306/6307 Fire II IEEE1394 Host Controller czyli niby ten intel co najlepiej wspolpracuje z FW szkoda ze moj TI go nie lubi
http://ikupiec.pl/Karta_Express_2_FireWire_XIO2200,4646,15
http://ikupiec.pl/Karta_Express_2x_Firewire_800,4649,15
znalazlem wlasnie cos takiego, ktory kupic?
http://ikupiec.pl/Karta_Express_2x_Firewire_800,4649,15
znalazlem wlasnie cos takiego, ktory kupic?