.........Pytanie. Gdzie można ten sprzęt zobaczyć na żywo w Warszawie?
Z tego co zdołałem zauważyć to większość sklepów nie ma na stanie sprzętu który sprzedaje. Grrr.
..Pytanie. Gdzie można ten sprzęt zobaczyć na żywo w Warszawie?
Z tego co zdołałem zauważyć to większość sklepów nie ma na stanie sprzętu który sprzedaje. Grrr.
Dobre pytanie:)
Pod koniec 2008 zaden sklep w Warszawie nie posiadal na stanie tego syntha. Dwa sklepy zaoferowaly mi sprowadzenie Blofelda w ciagu tygodnia, maks dwoch. Poprosilem o potwierdzenie ostatecznej ceny oraz calkowitego czasu realizacji zamowienia i... bez odpowiedzi. Na moje telefony, czesto slyszalem: dzis po 15:00 bede mial informacje od glownego dystrybutora...i koniec kontaktu, zadnej reakcj przez kilka dnii. Zadzwonielm do glownego dystrybutora spytac, jak wyglada sytuacja, moze faktycznie wyprzedaly sie ponownie ( jak na poczatku wprowadzenia na rynek). Okazalo sie, ze nie ma zadnycn problemow, Blofeldy leza na miejscu kilkanascie sztuk dostepnych od reki:)
Wyjasnilem moja sytuacje w Audiostacji i byli bardzo zdziwieni, zaprosili do siebie, chcoc uprzedzili, ze w sklepie moge uzyskac nizsza cene ze wzgeldu na mozliwosci rabatowe sklepow.Jednak nie potrafili precyzyjnie wskazac mi sklepu muzycznego w wawie, gdzie moge stestowac lub kupic biale pudelko. Poczekalem jeszcze kilka dni dajac szanse sklepom, robiac przedswiateczne zakupy w galeriach handlowych. Zdziwilem sie zagladajac do jednego ze sklepow muzycznych w rzeczonej galeri handlowej. Nie dosc, ze obiecano mi sprowadzenie syntha na nastepny dzien, to jeszcze otrzymalem cene jak w najtanszych sklepach internetowych ( ów sklep w uchodzi za jeden z droższych w mieście!:)...
A który to sklep, jeśli to nie tajemnica. Bo kryptoreklamę już zrobiłeś

.