Tabletki na "głos "

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Whiteman
Re: Tabletki na "głos "

Post autor: Whiteman » poniedziałek 20 cze 2005, 23:41

Oprócz smarowania gardła należy też pamiętać: - Nie jeść ciastek ani wafelków przed występem! Bo jak okrószki siądą na gardło, to koniec.

Jedno piwo, lub setka wódki, potrafią nieźle rozprężyć aparat głosowy :)
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!

Awatar użytkownika
OYCIECPIOTR

Post autor: OYCIECPIOTR » wtorek 21 cze 2005, 04:34

na gardło polecam homeopatię. Dla nieznających teraminu: homeopatia, to nie odmiana homoseksualizmu, lecz naturalne leki, uzyskane z wyciągów naturalnych trucizn. Podobno w ogóle nie szkodzą, w przeciwieństwie do leków ,,chemicznych". Okazuje się, że naturalne trucizny są mniej szkodliwe, niż syntetyczne lekarstwa.

Dla śpiewaków o nadwyręzonych strunach głosowych poleca się lek o nazwie ,,voxpax".

Ja wypróbowałem na sobie wyciąg z morskich wodorostów, czy porostów islandzkich ,,islamoos". Trochę łagodzi drapanie, choć cudów nie ma.

W najnowszym ,,Teraz Rocku" jest wywiad z wokalem Huntera i gość opowiada, że jak stracił głos przed koncertem dali mu jakieś sterydy i mógł zaśpiewać. Tutaj zysk jest podwójny. Poprawia się głos i trochę masy można złapać przed wakacjami.

DOCIEC PIOTR
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]

MADMAXX

Post autor: MADMAXX » sobota 12 sty 2008, 01:49

co do LSD to jest w tabletkach, co prawda rzadko dostepne bo głównie w znaczkach, ale jest.

A co do preparatów na gardło to polecam syropy i tabletki prawoślazowe. Świetnie nawilżaja gardło i przylegają do błon śluzowych kojąc je.

pawelq

Post autor: pawelq » sobota 12 sty 2008, 02:15

...na gardło polecam homeopatię. Dla nieznających teraminu: homeopatia, to nie odmiana homoseksualizmu, lecz naturalne leki, uzyskane z wyciągów naturalnych trucizn. Podobno w ogóle nie szkodzą, w przeciwieństwie do leków ,,chemicznych". Okazuje się, że naturalne trucizny są mniej szkodliwe, niż syntetyczne lekarstwa.

Dodajmy jeszcze dla ścisłości, że owe "trucizny" (zresztą niekonieczne trucizny) są zgodnie z zasadami homeopatii rozcieńczone tak bardzo, że w ogóle nie działają w żaden sposób. Poza autosugestią, naturalnie.

j.bravo

Post autor: j.bravo » sobota 12 sty 2008, 04:02

Wizyta u dobrego foniatry.
Jestem przystojny i młody

kami

Post autor: kami » sobota 12 sty 2008, 07:50

...Wizyta u dobrego foniatry....

AGNETHA FALTSKOG używała receptury wikingów..

grugie tłocznie tłuszczu z fog.. przez trzydzieści lat nie zachrypła
ani razu...........
jestem entuzjastą realizacji komputerowej

sawek

Post autor: sawek » sobota 12 sty 2008, 10:30

Dodajmy jeszcze dla ścisłości, że owe "trucizny" (zresztą niekonieczne trucizny) są zgodnie z zasadami homeopatii rozcieńczone tak bardzo, że w ogóle nie działają w żaden sposób. Poza autosugestią, naturalnie....

No to w końcu nie działają w żaden sposób czy jednak działają?
Więc dlaczego rynek leków homeopatycznych ciągle się rozwija? Dlaczego homeopaci, których jeszcze jest niewielu, mają zawalone terminy na miesiąc do przodu?

Autosugestia...? Jeśli Twoim zdaniem tak, to musisz się z tym pogodzić, że działa.

P.S. Nie brałeś nigdy leków homeopat.?
[addsig]
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » sobota 12 sty 2008, 11:09

Na głos jest tylko jeden sprawdzony sposób: znaleźć sobie dobrego instruktora. Głos to nie tylko emisja - to przede wszystkim psychika, a mało kto w ogóle zdaje sobie z tego sprawę. Dlatego ja mam niezłych wokalistów :)))
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » sobota 12 sty 2008, 17:03

Lucas May On Tour
5-21.V.2009

DCG

Post autor: DCG » sobota 12 sty 2008, 19:16

Najlepsze proszki to poru ... troszki.

ODPOWIEDZ