TLC AMS czy Dynaudio BM5A?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Orbit
Re: TLC AMS czy Dynaudio BM5A?

Post autor: Orbit » piątek 17 gru 2004, 16:35

Aha... znacie może jakiegoś dobrego producenta standów.. coś na kruszynki TLC?

pozdr.

M_P...

Na Allegro bardzo czesto mozna znalesc . az sie zdziwiłem ze teraz niema zadnych ofert, ale moze zle szukam .

Ryba

Post autor: Ryba » piątek 17 gru 2004, 18:19

Mam ten sam problem z podstawkami pod te monitory. Rozglądając się po rynku tego typu " akcesoriów", stwierdziłem ,że zrobienie takiego stendu u producenta dla rynku audio, będzie kosztować ok. 800-1000 zł. Dużo.Przez przypadek byłem na warszawskim Wolumenie ( to taki bazar , gdzie można kupic wszystko ) i tam znalazłem gościa sprzedającego jakieś badziewne kolumny głoś. własnej produkcji oraz "podstawy pod kolumny ". Ale przynajmniej one wyglądały solidnie . Ten facet jest gotów wykonać pod podany wymiar takie podstawy za ok. 450 zeta .Jeśli się zdecyduję i je zamówię i będą one dobre to dam znać .poz ryba.

Awatar użytkownika
M_P

Post autor: M_P » piątek 17 gru 2004, 22:45

... Mam ten sam problem z podstawkami pod te monitory. Rozglądając się po rynku tego typu " akcesoriów", stwierdziłem ,że zrobienie takiego stendu u producenta dla rynku audio, będzie kosztować ok. 800-1000 zł. Dużo.Przez przypadek byłem na warszawskim Wolumenie ( to taki bazar , gdzie można kupic wszystko ) i tam znalazłem gościa sprzedającego jakieś badziewne kolumny głoś. własnej produkcji oraz "podstawy pod kolumny ". Ale przynajmniej one wyglądały solidnie . Ten facet jest gotów wykonać pod podany wymiar takie podstawy za ok. 450 zeta .Jeśli się zdecyduję i je zamówię i będą one dobre to dam znać .poz ryba. ...

ok będę wdzięczny !

pozdr

Awatar użytkownika
stereophonic
Kontakt:

Post autor: stereophonic » sobota 18 gru 2004, 01:39

Ja kupiłem na ALLEGRO . stendy pod kolumny . bardzo masywne ok 10 kg jeden . regulacja wysokosci , stozkowe nozki , 90 zł za sztuke .
Pozdrawiam Stereophonic

ODPOWIEDZ