Czy Pro Tools ...

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Gizmo
Re: Czy Pro Tools ...

Post autor: Gizmo » czwartek 27 lis 2003, 18:11

...... Zdrowy rozsądek podpowiada, że sugestie braku umiejętności są jednak mocno uzasadnione. ...

Zgadzam się z tobą całkowicie. Mogę tylko jeszcze zacytować stare przysłowie: „ złej baletnicy to i rąbek u spódnicy…”

...

Witam, Hardi zapewne jesteś profesjonalnym realizatorem dźwięku - ja niestety nim jestem i wyraziłem tylko swoją opinię. Swoje uwagi natomiast, względem umiejętności kogoś, kogo zupełnie nie znasz, zachowaj dla siebie bo nie wnoszą nic nowego, a jeśli chcesz zapełnić puste linijki swoim tekstem to polecam konkursy poetyckie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mayewsky
Kontakt:

Post autor: Mayewsky » czwartek 27 lis 2003, 22:28

Witam, Hardi zapewne jesteś profesjonalnym realizatorem dźwięku - ja niestety nim jestem i wyraziłem tylko swoją opinię. Swoje uwagi natomiast, względem umiejętności kogoś, kogo zupełnie nie znasz, zachowaj dla siebie bo nie wnoszą nic nowego, a jeśli chcesz zapełnić puste linijki swoim tekstem to polecam konkursy poetyckie. Pozdrawiam...

Wrrrrrrrrrr, po co te wojny ?!

Ja się pytam o Pro Toolsa a wy jakieś animozje tutaj walicie :) Wyluzować mi ale już ! :)

Wiem gdzie obaj mieszkacie jakbyście się nie uspokoili :)
Mayewsky

(GG - 4039365)

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » czwartek 27 lis 2003, 22:58

Wrrrrrrrrrr, po co te wojny ?!

Ja się pytam o Pro Toolsa a wy jakieś animozje tutaj walicie :) Wyluzować mi ale już ! :)

Wiem gdzie obaj mieszkacie jakbyście się nie uspokoili :)...

może nie wiesz, ale wojny między ProToolsowcami a resztą świata są stare, jak... ProTools

Tyle, że kiedyś nie-PT moglisobie jedynie pomarzyć o tym, żeby mieć jakikolwiek start do PT, a teraz to jakby się zrównało... Choć nie do końca - "duży" PT to cały czas lider i nawet jeśli inne systemy mogą równie wiele lub więcej, to PT jest standardem i basta.

Allllle mi się dostanie...

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » piątek 28 lis 2003, 01:17

Witam, Hardi zapewne jesteś profesjonalnym realizatorem dźwięku - ja niestety nim jestem i wyraziłem tylko swoją opinię. Swoje uwagi natomiast, względem umiejętności kogoś, kogo zupełnie nie znasz, zachowaj dla siebie bo nie wnoszą nic nowego, a jeśli chcesz zapełnić puste linijki swoim tekstem to polecam konkursy poetyckie. Pozdrawiam...

O co ci chodzi? Tylko potwierdziłem słowa kolegi MB i powiedziałem stare przysłowie, które z resztą jest bardzo prawdziwe
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » piątek 28 lis 2003, 01:40

...Witam, Hardi zapewne jesteś profesjonalnym realizatorem dźwięku - ja niestety nim jestem i wyraziłem tylko swoją opinię. Swoje uwagi natomiast, względem umiejętności kogoś, kogo zupełnie nie znasz, zachowaj dla siebie bo nie wnoszą nic nowego, a jeśli chcesz zapełnić puste linijki swoim tekstem to polecam konkursy poetyckie. Pozdrawiam...

Powiedziałeś trochę wcześniej, że nie popadasz w emocje. To co ma znaczyć ta twoja wypowiedź, jak też inne? Ale jesteś nerwowy. Piszesz, że jesteś profesjonalnym realizatorem, tego to ja nie wiem, ale jesteś profesjonalnym nerwusem, daj sobie trochę luzu. Nikt ci niczego nie może powiedzieć bo za raz skaczesz do gardła. Co mają puste linijki do konkursów poetyckich? Poezję należy umieć pisać.

Pozdrawiam
gadu-gadu 4021735

Gizmo

Post autor: Gizmo » piątek 28 lis 2003, 07:01

Powiedziałeś trochę wcześniej, że nie popadasz w emocje. To co ma znaczyć ta twoja wypowiedź, jak też inne? Ale jesteś nerwowy. Piszesz, że jesteś profesjonalnym realizatorem, tego to ja nie wiem, ale jesteś profesjonalnym nerwusem, daj sobie trochę luzu. Nikt ci niczego nie może powiedzieć bo za raz skaczesz do gardła. Co mają puste linijki do konkursów poetyckich? Poezję należy umieć pisać.

Pozdrawiam...

Witaj, tak, jestem nerwowy, niestety praca, którą wykonuje ma to do siebie, że czasem daje się weznaki na inym niż muzyka polu. Co do profesjonalnego realizatora i traktowania treści posta po łebkach: nie napisałem, że jestem profesjonalnym realizatorem więc nie rozumiem skąd Twoja uwaga:)?????. Proszę na drugi raz o dokładne czytanie postów.

Masz rację - za dużą rolę zagrały emocje. Wyraziłem swoje zdanie o Digi001, zaraz zjawiło się "stu fachowców", którzy chcieli mi coś udowodnić tylko nie rozumiem za bardzo co. Rozmowa dzięki temu zeszła na jakieś chore tematy, które nie miały zupełnie nic wspólnego z tym o czym Mayewsky napisał. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:

Post autor: matiz » piątek 28 lis 2003, 09:25

Co do profesjonalnego realizatora i traktowania treści posta po łebkach: nie napisałem, że jestem profesjonalnym realizatorem więc nie rozumiem skąd Twoja uwaga:)?????. Proszę na drugi raz o dokładne czytanie postów.

Hmmm... a na gorze tej strony jak byk:

zapewne jesteś profesjonalnym realizatorem dźwięku - ja niestety nim jestem

Chodzi o czytanie postow przed wyslaniem?

Gizmo

Post autor: Gizmo » piątek 28 lis 2003, 10:53

... Co do profesjonalnego realizatora i traktowania treści posta po łebkach: nie napisałem, że jestem profesjonalnym realizatorem więc nie rozumiem skąd Twoja uwaga:)?????. Proszę na drugi raz o dokładne czytanie postów.

Hmmm... a na gorze tej strony jak byk:

zapewne jesteś profesjonalnym realizatorem dźwięku - ja niestety nim jestem

Chodzi o czytanie postow przed wyslaniem? ...

Hardi i Matiz - serdecznie Was przepraszam, rzeczywiście macie rację - zapomniałem wstawić "nie" między "ja niestety nim" i "jestem". To całkowicie zmieniło sens zdania:) Nie jestem profesjonalnym realizatorem dźwięku - na pewno:):) bo w ogóle nie jestem realizatorem dźwięku:):):):) Dla mnie mniej ważne są dane na temat parametrów, które posiada urządzenie - kieruję się słuchem. Moje pojęcie na temat techniki jest znikome, przynajmniej narazie, i przyznaję to otwarcie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » piątek 28 lis 2003, 11:01

Gizmo! Zapomnijmy o całym incydencie. OK? Wojny na tym forum są bez sensu (tak sobie teraz pomyślałem).
gadu-gadu 4021735

Gizmo

Post autor: Gizmo » piątek 28 lis 2003, 11:09

...Gizmo! Zapomnijmy o całym incydencie. OK? Wojny na tym forum są bez sensu (tak sobie teraz pomyślałem). ...

Hardi, masz całkowitą rację. Nie po to jest forum.

ODPOWIEDZ