Jak nagrać na 100-tkę zespół rockowy?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
macandroll
Re: Jak nagrać na 100-tkę zespół rockowy?

Post autor: macandroll » wtorek 30 gru 2008, 16:33

...Czeka Cię sporo nagrań zanim będziesz umiał zrobić coś w stylu znanych kapel o których piszesz. To nie wynika z faktu użycia taśmy ale z wielu innych, ale tego nie przeczytasz tutaj na forum. Więc po prostu załaduj taśmę i wio! Za rok będziesz kilka razy mądrzejszy.
...............................
To bardzo ciekawe, własnie ja uważam że "to wszystko" taturalnosc reprodukcji, polot itd wynika z użycia tasmy....
Gdyby tak było, to realizator nie byłby potrzebny, bo wystarczyłby operator taśmy.
Muzyk, gitarzysta

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » wtorek 30 gru 2008, 16:34

To bardzo ciekawe, własnie ja uważam że "to wszystko" taturalnosc reprodukcji, polot itd wynika z użycia tasmy....

Na pewno nie.

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » wtorek 30 gru 2008, 17:04

...To bardzo ciekawe, własnie ja uważam że "to wszystko" taturalnosc reprodukcji, polot itd wynika z użycia tasmy....
...Na pewno nie. ...

Dajcie spokój. Toż widać wyraźnie, iż kolega jest tak zakręcony, iż oprócz kłopotów z własną klawiaturą ma jeszcze podobne ze zrozumieniem samego tematu, pisanego tekstu, ... czegokolwiek.
Żal odwłok ściska
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
AllShotgun

Post autor: AllShotgun » wtorek 30 gru 2008, 20:44

hahah dlaczego ludzie którym brakargumetów uciekaja sie do oczerniania osoby. nierozumiem wlasnegotematu - no bez przesedy to było fanie bo ty go nierozumiesz najbradziej widze po twoim tekscie , może zaczne pisac ludziom w twoim stylu ahaha. To cie wogule kultury uczył ?
Cześc jestem gitarzystą już 13 lat i studentem dzienikarstwa. Bardzo lubie home-recording, mam E-mu 0404...

Awatar użytkownika
AllShotgun

Post autor: AllShotgun » wtorek 30 gru 2008, 20:46

beznadziejny przypadek - to klsyka na tym forum już, chyba zrezygnyje z pisania tutaj
Cześc jestem gitarzystą już 13 lat i studentem dzienikarstwa. Bardzo lubie home-recording, mam E-mu 0404...

Zablokowany