Monitory aktywne do 2000 zł
zrobila swietny interes ;)
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Monitory aktywne do 2000 zł
......Dziekuje za pomoc wlasnie nabylam yamah hs 80 m za 900zl za pare z przeceny w Turnkey po sprawdzenu osluchanu podziele sie wrazeniami Dziekuje wsystkim za pomoc...
900zl za pare Yamah HS 80 M ? Lepiej sprawdz ale jak tak to garatuluje zrobiles swietny interes!! Ja w Polsce place 1830 za pare!
...
tak tak za pare sama niewiezylam z przesylka wyszlo 1100 dziekuje za porady
900zl za pare Yamah HS 80 M ? Lepiej sprawdz ale jak tak to garatuluje zrobiles swietny interes!! Ja w Polsce place 1830 za pare!
...
tak tak za pare sama niewiezylam z przesylka wyszlo 1100 dziekuje za porady
audiofilka
Myślę, że za te 1100 zł to chodziło o HS50M.

Które zresztą też fajnie grają, tyle że ciszej
- FranekZonzel
...
Które zresztą też fajnie grają, tyle że ciszej...
Dokladnie w Turnkeyu HS80M nawet nie ma w ofercie

Które zresztą też fajnie grają, tyle że ciszej...
stevelukather - "krzykliwe'' a dokladniej ?- za duzo gory ?
a Moglbys porownac doklandiej KRK i Yamahe - Chcialbym dowiedziec sie jakie sa twoje odczucia w stosunku do obu tych modeli. thnx
a Moglbys porownac doklandiej KRK i Yamahe - Chcialbym dowiedziec sie jakie sa twoje odczucia w stosunku do obu tych modeli. thnx
- stevelukather
... stevelukather - "krzykliwe'' a dokladniej ?- za duzo gory ?
a Moglbys porownac doklandiej KRK i Yamahe - Chcialbym dowiedziec sie jakie sa twoje odczucia w stosunku do obu tych modeli. thnx...
Jakos taka siara z nich leciala miedzy 4-6 kHz,a z HS80 nie leci siara.Yamaha jest miekka,jak zreszta NS10 ale to nie znaczy ze nagrania nie kopia,mnie sie na NS10 najlepiej ustawia sound gitar i bebnow do muzy a'la Fear Factory a duzo robie takich rzeczy,jak na nich gra to wiem ze jest OK wszedzie.Na HS80 jest podobnie ale troche inaczej bo sa wieksze i maja szersze pasmo niz NS.Jednego jestem pewien,nie kupilbym KRK co nie znaczy,ze tobie by nie pasowaly,to jest tak jak jak ja kocham Volvo a inny nie wsiadzie do duzej kanciatej limuzyny tylko do Alfy Romeo.Musisz gdzies sam posluchac tych paczek i zdecydowac.
[addsig]
a Moglbys porownac doklandiej KRK i Yamahe - Chcialbym dowiedziec sie jakie sa twoje odczucia w stosunku do obu tych modeli. thnx...
Jakos taka siara z nich leciala miedzy 4-6 kHz,a z HS80 nie leci siara.Yamaha jest miekka,jak zreszta NS10 ale to nie znaczy ze nagrania nie kopia,mnie sie na NS10 najlepiej ustawia sound gitar i bebnow do muzy a'la Fear Factory a duzo robie takich rzeczy,jak na nich gra to wiem ze jest OK wszedzie.Na HS80 jest podobnie ale troche inaczej bo sa wieksze i maja szersze pasmo niz NS.Jednego jestem pewien,nie kupilbym KRK co nie znaczy,ze tobie by nie pasowaly,to jest tak jak jak ja kocham Volvo a inny nie wsiadzie do duzej kanciatej limuzyny tylko do Alfy Romeo.Musisz gdzies sam posluchac tych paczek i zdecydowac.
[addsig]
- stevelukather
Aha,gdzies w ogole slyszalem taka opinie,ze KRK to paczki do nagrywania i miksowania muzyki klasycznej,symfonicznej i tu moze jest pies pogrzebany,bo ja sluchalem na nich Lenny Kravitza.
[addsig]
[addsig]
...
moze mieli jedna pare w b-stock albo clearance?
fan dobrego brzmienia ;)
...Aha,gdzies w ogole slyszalem taka opinie,ze KRK to paczki do nagrywania i miksowania muzyki klasycznej,symfonicznej i tu moze jest pies pogrzebany,bo ja sluchalem na nich Lenny Kravitza.
...
moje odczucia sa zupelnie odmienne (mowia, o linii KRK ktora ostatnio wyginela - czyli serri V)
...
moje odczucia sa zupelnie odmienne (mowia, o linii KRK ktora ostatnio wyginela - czyli serri V)
slyszalem rozne modele KRK pare razy w zyciu (nigdy na nich nie pracowalem) i generalnie moge wiele dobrego o nich powiedziec (dosyc energiczne i dobry srodek maja, sprezysty), ale [podobnie jak grembo] do klasyki raczej bym ich nie bral. za malo detaliczne w gornym pasmie (od 5-6 khz w gore)
a co do tych HS80 to teraz mi sie tak pomyslalo ze moze kolezanka kupila 1szt myslac ze bierze pare?
a co do tych HS80 to teraz mi sie tak pomyslalo ze moze kolezanka kupila 1szt myslac ze bierze pare?
fan dobrego brzmienia ;)