Sorry, właśnie się dowiedziałem, że ponoć aranż audio do MIDI genialnie skonwertuje niejaki Corel Sound. Mea culpa.
...
W tej kwesti i tak nic nie pobije programu chow tour nick...
Co lepiej kupić ?
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Co lepiej kupić ?
Kolego, napisz już może wreszcie co, gdzie i ile waży. I czy rozmawiamy o wersji instalacyjnej, czy zajętości na dysku po instalacji.
...
Sprawdzałem zajętość w Panel sterowanie - Dodaj/Usuń programy. SX tam waży jekieś 88 MB. A ile zajmuję gdzie indziej to nie wiem. Mógłby ważyć nawet 3 Giga, ważne żebym mógł w nim pracować komfortowo.
...
Sprawdzałem zajętość w Panel sterowanie - Dodaj/Usuń programy. SX tam waży jekieś 88 MB. A ile zajmuję gdzie indziej to nie wiem. Mógłby ważyć nawet 3 Giga, ważne żebym mógł w nim pracować komfortowo.
...Dzięki dzięi a ile MB zajmuje ten twój program ?> ...
MB odpowiedz
MB odpowiedz

Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Chodzi mi tylko aby audio przerobić na midi - i napisałeś mi że w tym programie reaper można to zrobić ja go mam ale nie mam pojęcia jak z audio przekształciś na midi - napisz mi jak mozesz jak wogóle poruszac się w tym programie. - pozdro...
Z audio na midi to będzie coś jakby 16 puszek farby o różnych kolorach wlać i wymieszać w jednym wiadrze , może znajdą się kiedyś tacy co napełnią te puszki z powrotem takimi samymi kolorami , ale jak na razie o takich nie słyszałem
Sa co prawda jakieś programy , ale one najprawdziwsze byłyby gdyby w utworze grał tylko i wyłącznie jeden instrument np. piano