reFx NEXUS
wtracę sie w dyskusje ..
Widze ze jestes szczesliwym , posiadaczem Vangada i dla ciebie jest Zaje-fajny , wiec Ok, wszystko jest cacy ,
To idz Pan do lekarza (od oczu), bo ledwo widzisz. Zadaje pytania, oczekuje konkretnych wypowiedzi. Ale to, jak zwykle, naiwne i wygorowane oczekiwania. :/
Widze ze jestes szczesliwym , posiadaczem Vangada i dla ciebie jest Zaje-fajny , wiec Ok, wszystko jest cacy ,
To idz Pan do lekarza (od oczu), bo ledwo widzisz. Zadaje pytania, oczekuje konkretnych wypowiedzi. Ale to, jak zwykle, naiwne i wygorowane oczekiwania. :/
Re: reFx NEXUS
Ok, utonelo mi w tym potoku slowko 'Vanguard' - pewnie dlatego, ze nie uzyles wielkiej litery, ale mniejsza o to.
To idz Pan do lekarza (od oczu), bo ledwo widzisz. Zadaje pytania, oczekuje konkretnych wypowiedzi. Ale to, jak zwykle, naiwne i wygorowane oczekiwania. :/... [/I]
I kto to mowi... :) Z TEGO CO PISZESZ WYNIKA ZE POWINNO SIE DO CIEBIE PISAC WIELKIMI LITERAMI CO CZYNIE GDYZ NIE DOWIDZISZ

ja odpisałem co mysle o VANGARD ... czy mam to znowu WIELKIMI LITERAM TO NAPISAC ? czy mam coś Ci jeszcze napisac ?
czy mam coś Ci jeszcze napisac ? ...
Najlepiej nic nie pisz, bo nie Ciebie pytalem. Chyba, ze masz faktycznie cos konkretnego do dodania.
Najlepiej nic nie pisz, bo nie Ciebie pytalem. Chyba, ze masz faktycznie cos konkretnego do dodania.
Hymmm, dyskusja jak sie masz....
Ale nikt nie powiedzial jednej rzeczy, co bys nie mial, to zawsze liczy sie to co w glowie sie rodzi i czy bedziesz mial klocki, czy vst... to bez tego nic nie zrobisz i tu final jak dla mnie co do tematu, bo wychodzi na to ze trzeba byc nie lada kozakiem, by wycisnac cos z vst tak, by zagralo jak bysmy chcieli.... Pozdrawiam.
CARRRRRRRAAAAAMMBBBBBBAAAAA !!!
Ale nikt nie powiedzial jednej rzeczy, co bys nie mial, to zawsze liczy sie to co w glowie sie rodzi i czy bedziesz mial klocki, czy vst... to bez tego nic nie zrobisz i tu final jak dla mnie co do tematu, bo wychodzi na to ze trzeba byc nie lada kozakiem, by wycisnac cos z vst tak, by zagralo jak bysmy chcieli.... Pozdrawiam.
CARRRRRRRAAAAAMMBBBBBBAAAAA !!!
No tak bo duet Master of soundblaster vs. Cienki Bollek to kółko wzajemnej adoracji. Kupili virusa na spółkę i nie są wstanie uszanować zdania innych.
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Wiesz, opinie opiniami ale jesli jedynym argumentem ma byc jakies glupie haslo "faza" (taaaa. wiem, zaraz ktos wytlumaczy co to jest faza po raz 150, chociaz nikt o to nie pytal) to ja dziekuje za takie "argumenty".
...Wiesz, opinie opiniami ale jesli jedynym argumentem ma byc jakies glupie haslo "faza" (taaaa. wiem, zaraz ktos wytlumaczy co to jest faza po raz 150, chociaz nikt o to nie pytal) to ja dziekuje za takie "argumenty"....
Hahah pewnie ze nikt nie pytał bo nikt z was nie wiedział co to jest :) wiec jak juz sie pojawiło to sformuowanie robicie głupia mine ... wiekszosc z was sciagneła gdzies z netu crakowane wersje tego gniotowatego VST i teraz sie wytrzasacie, jacy to jestescie znawcy tematu ZENADA !
i co raz słysze jaies głupie odzywki ... Ze ""SE KUPIŁ "" kupił bo było stac :) wiec kupił , kupił tez wiele innych rzeczy .
Hahah pewnie ze nikt nie pytał bo nikt z was nie wiedział co to jest :) wiec jak juz sie pojawiło to sformuowanie robicie głupia mine ... wiekszosc z was sciagneła gdzies z netu crakowane wersje tego gniotowatego VST i teraz sie wytrzasacie, jacy to jestescie znawcy tematu ZENADA !

i co raz słysze jaies głupie odzywki ... Ze ""SE KUPIŁ "" kupił bo było stac :) wiec kupił , kupił tez wiele innych rzeczy .

i co raz słysze jaies głupie odzywki ... Ze ""SE KUPIŁ "" kupił bo było stac :) wiec kupił , kupił tez wiele innych rzeczy . ...
No kelś przeginasz i to ostro jedziesz. Jakim to niby prawem oceniasz w taki sposob mnie i innych, ze to niby wiekszosc sciagnela z sieci jakis lewy soft. Widac ze nie ma sensu dyskusja z Toba, bo to jak sie odnosisz i jak traktujesz innych, ma wiele do zyczenia. Pozdrawiam Cie i licz sie ze slowami. To co Ty piszesz to zenada!!!
PS: Ile Ty masz lat? Niedorosles do normalnej dyskusji?
Dodam tylko, ze mimo iz ja zapodalem temat, to w locie ptaka uciekam z tej dyskusji. Pozdrawiam All !!!
Chopy trzymta sie cieplo - zima jeszcze trwa!!!
Chopy trzymta sie cieplo - zima jeszcze trwa!!!
wiesz facet jest Cienki Boleek wiec co tu więcej gadać...

Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]