Ale rozumiesz z jakiego Twoi fani i uzytkownicy Twoich programow pytaja dlaczego zapowiadana przez Ciebie premiera spoznia sie ROK?

Tak się składa że troszkę ten rok mi w sumie dał, wzmocniłem jeszcze bardziej ten soft, wyłapałem błędy itp. A z tą terminowością może źle się wyraziłem, bo w sumie jestem człowiek w zasadzie punktualny i staram się dotrzymywać słowa i tu jest cały mój BUG

Przewidywanie w ogole jest raczej trudne... A to co robisz to chyba raczej bardzo nieregularne hobby niz zawod...?
To fakt. Ciężko to nazwać nieregularnym zawodem.
Sample(rek) to będzie kolejny sample player jakich jest na pęczki w necie,
Pokaz mi te peczki prosze!!! Te peczki bardzo drogich lub tendencyjnych samplerow? Nie chce byc skazany na zaden z nich...

Ok. Rozumiem. Konkurencja też jest. Także aby mieć jakieś szanse trzeba coś zrobić albo ładniej

Czyli bedzie mial same zalety!
grafika rodem z Atari ST bo taką uwielbiam.
Ja wole grafike z OS X

No i widzisz już jest pierwszy problem. To co ja zaproponuję nie każdemu będzie "smakować" i to jestem pewien ale niestety jakiś podstawowy interfejs musi być. Stąd wskoczył mi pomysł z mikserkiem MIDI i skryptami, którego skrypty wykorzystać będzie można do budowy własnego panelu samplera. Ech nie lubię zdradzać tajemnic ale mnie zmusiłeś

Jak widać skrypty na razie fajnie się sprawdzają przy okazji mamy fajny darmowy sofcik, a jak to podpiąć do samplera zdradzę później

Lubisz prowokować jak zawsze i jak zawsze na mnie najeżdzasz przy byle okazji. Bardzo dziękuję.
No wiesz Wlodek - to nie jest BYLE okazja... To jest palaca ciekawosc oraz nieznosne porzadanie odpowiedzi ktore trwa juz rok!

...
Ok. Spoko. Trochę mnie rozłościłeś tym mikserkiem

Przede wszystkim doceniam to, że jest jakieś zainteresowanie. Wierz mi, że mnie to cieszy. Nie to że nie chce mi się go pisać. Po prostu są pewne stopnie trudności jak w każdej dyscyplinie. I sampler dla mnie to jest już coś max

Czasami po prostu jest moment lenia i tyle co tu dużo gadać.
Wyładowałem się trochę przy tym samplerze (wszelkie pomysły jakie miałem chyba wyczerpałem ale w sposób pozytywny mam nadzieję), może ujmę to tak ładuję baterię aby z nim się zmierzyć znów. On i tak powstawał etapami od długiego czasu. Czasami 3 miesiące jazdy raz 3 miesiące przerwy itp. Weny czasami też brakuje. Choć z matmy nie jestem zły to i czasami człowiek polegnie na prostych sprawach. Latka lecą

Wierz, czy nie ale tak skomplikowanego kodu to jeszcze nigdy nie miałem.
Dużo rzeczy dochodzi sporo i wyłącznie w asemblerze aby pracował super szybko. A kodowanie instrukcji SSE i MMX cholernie pochłania czas. No ale coś za coś. Skoro założeniem ma być super szybki sampler to taki będzie.
Jednego się nieco obawiam. Jego kod stał się tak trudny, że czasami muszę poświęcić chwilkę na rozgryzanie go zanim dokonam poprawek i zmian. Ale jeszcze jakoś sobie radzę

Niesamowicie sobie podniosłem poprzeczkę tym samplerem i czasami się tak zastanawiam czy dam radę "uciągnąć" to.
W sumie doceniam zainteresowanie tym co robię ja a z drugiej strony czasami czuję zbyt wielką presję na sobie, a chcę to jakoś bezboleśnie przejść. Nie jestem z żelaza. Czasami są siły wyższe, w tamtym roku trochę gnębiły mnie problemy z sercem, także bywało tak, że zarzucałem wszystko bo odechciewało mi się po prostu albo nie miałem siły albo z poczucia jakiejś niepewności. Fakt, niepotrzebnie się tak ciągnę z tym samplerem. Sam sobie jestem temu winny i na tygodniach sprawa będzie finalizowana.
Także staram się to "kombinacyjnie" na luzie rozgrywać nauczony doświadczeniami lat poprzednich, aby jak najmniej się tym stresować.
A sampler wierz mi przetrwa nie jedną epokę Windowsów, no chyba, że wymyślą inne procesory w przyszłości

Wolę coś kompletnego i w takiej formie chciałbym wystartować.
PS .No i trzeba przeczekać targi namm. Serwisy są teraz zasypane informacjami i nowościami z targów.