Wypukła czy wklęsła?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
pemark
Re: Wypukła czy wklęsła?

Post autor: pemark » poniedziałek 13 cze 2005, 22:44

Tak na marginesie. Wiem że to rażące, ale nie żadnego związku z moją wiedzą o głośnikach.

Pozdrawiam...

Jeżeli mówisz,że jesteś dyslektykiem to czytaj uważnie swoje posty.Zobacz jaki tutaj jest błąd :"Wiem że to rażące, ale nie żadnego związku z moją wiedzą o głośnikach."

pemark

Post autor: pemark » poniedziałek 13 cze 2005, 23:02

...Jeżeli mówisz,że jesteś dyslektykiem to czytaj uważnie swoje posty.Zobacz jaki tutaj jest błąd :"Wiem że to rażące, ale nie żadnego związku z moją wiedzą o głośnikach."...

No nie ma "ma". Z nieuwagi. Ale chyba nie jesteśmy tu po to aby dyskutować o moich błędach ortograficznych? Sporo osób na tym forum nawet przecinka nie stawia.. To źle! Wiem. Ale jak ktoś ma wadę wymowy, to też go będziesz poprawiał? Robię błędy, wiem, ale staram się ich unikać. Nie dyskutujmy o tym. Bo z jakiej racji?...

Ja nie dyskutuję.Jeżeli jesteś profesjonalnym realizatorem to powinieneś zwracać uwagę głównie na szczegóły,bo na tym powinna polegać nasza praca.

Fant

Post autor: Fant » poniedziałek 13 cze 2005, 23:23

Przepraszam za dygresję,aleTwój głośnik nigdy nie będzie grał dookólnie,bo ma "otwarte U".Myślałem,że to lapsus,ale w Twojej wypowiedzi ten błąd pojawił się wiele razy.Jeżeli uważasz się za profesjonalistę,to powinno też dotyczyć poprawnej pisowni

Jeżeli mówisz,że jesteś dyslektykiem to czytaj uważnie swoje posty.Zobacz jaki tutaj jest błąd :"Wiem że to rażące, ale nie żadnego związku z moją wiedzą o głośnikach."

...Ja nie dyskutuję.Jeżeli jesteś profesjonalnym realizatorem to powinieneś zwracać uwagę głównie na szczegóły,bo na tym powinna polegać nasza praca....

rzenójonce!
[addsig]
from one source all things depend....

ODPOWIEDZ