Wracając do tematu (czyli pytania Schillinga). Myślę, że zgadzamy się wszyscy co do tego, iż najlepszym sposobem użycia własnych brzmień z kartą DMX Fire będzie instrument - a dokładniej sampler - wirtualny. Komercyjnych i niekomercyjnych programów tego rodzaju jest sporo - jest więc z czego wybierać.
Co do VSTi na bazie DLS. Nie wiem jeszcze, czy będę rozwijał pomysł, ale, jeśli wystarczy czasu, jest wielce prawdopodobne że coś takiego powstanie. Dziękuję za uwagi.
Terratec DMX Fire instrukcja?
Re: Terratec DMX Fire instrukcja?
...Wracając do tematu (czyli pytania Schillinga). Myślę, że zgadzamy się wszyscy co do tego, iż najlepszym sposobem użycia własnych brzmień z kartą DMX Fire będzie instrument - a dokładniej sampler - wirtualny. Komercyjnych i niekomercyjnych programów tego rodzaju jest sporo - jest więc z czego wybierać.
Co do VSTi na bazie DLS. Nie wiem jeszcze, czy będę rozwijał pomysł, ale, jeśli wystarczy czasu, jest wielce prawdopodobne że coś takiego powstanie. Dziękuję za uwagi....
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.
Jak to czasami bywa temperatura dyskusji podnosiła się czasami dosyć mocno - a i tak w końcu okazało się, że wszyscy mamy podobne zdanie...
P.S.
Yaniki i Włodek - dzięki za maile.
Co do VSTi na bazie DLS. Nie wiem jeszcze, czy będę rozwijał pomysł, ale, jeśli wystarczy czasu, jest wielce prawdopodobne że coś takiego powstanie. Dziękuję za uwagi....
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.
Jak to czasami bywa temperatura dyskusji podnosiła się czasami dosyć mocno - a i tak w końcu okazało się, że wszyscy mamy podobne zdanie...
P.S.
Yaniki i Włodek - dzięki za maile.