zakupiłem tą kartę i już zainstalowałem. pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. nie wiem czy to nie sugestia ale mam wrażenie, ze dźwięk z Logica jest zdecydowanie bardziej selektywny i jakiś taki... nie wiem jak to określić... bardziej konkretny :) podłączenie gitary też poszło bez problemu. jutro potestuję wszytsko trochę głośniej, dziś nie chcę narazić się sąsiadom :)
Karta dźwiękowa a FruityLoops
Re: Karta dźwiękowa a FruityLoops
To napewno nie sugestia - tak jest faktycznie
...
To napewno nie sugestia - tak jest faktycznie...
Musi być róniżnica. Dzwięk pomiedzy normalnymi integrami a podstawowymi interfejsami audio jest z pozoru trudna do wychwycenia. Ale najlepiej bedzie słychać za jakiś czas, jak dzwięk z dobrej karty stanie się dla ciebie standardem, w tedy każde przełączenie na jakąkolwiek integrę zostanie natychmiast wychwycone.
...
...
To napewno nie sugestia - tak jest faktycznie...
Musi być róniżnica. Dzwięk pomiedzy normalnymi integrami a podstawowymi interfejsami audio jest z pozoru trudna do wychwycenia. Ale najlepiej bedzie słychać za jakiś czas, jak dzwięk z dobrej karty stanie się dla ciebie standardem, w tedy każde przełączenie na jakąkolwiek integrę zostanie natychmiast wychwycone. ...
-----
Dokładnie właśnie takie mam poczucie... trudno to opisać werbalnie, ale tak to własnie odbieram. Bardzo Wam dziękuję za pomoc i cenne wskazówki :)