Karta dźwiękowa a FruityLoops

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
amis
Re: Karta dźwiękowa a FruityLoops

Post autor: amis » czwartek 15 gru 2011, 23:53

zakupiłem tą kartę i już zainstalowałem. pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. nie wiem czy to nie sugestia ale mam wrażenie, ze dźwięk z Logica jest zdecydowanie bardziej selektywny i jakiś taki... nie wiem jak to określić... bardziej konkretny :) podłączenie gitary też poszło bez problemu. jutro potestuję wszytsko trochę głośniej, dziś nie chcę narazić się sąsiadom :) 

www.psychologium.net

Zbynia

Post autor: Zbynia » piątek 16 gru 2011, 07:28

To napewno nie sugestia - tak jest faktycznie

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » piątek 16 gru 2011, 07:50

...
To napewno nie sugestia - tak jest faktycznie...

Musi być róniżnica. Dzwięk pomiedzy normalnymi integrami a podstawowymi interfejsami audio jest z pozoru trudna do wychwycenia. Ale najlepiej bedzie słychać za jakiś czas, jak dzwięk z dobrej karty stanie się dla ciebie standardem, w tedy każde przełączenie na jakąkolwiek integrę zostanie natychmiast wychwycone. 

amis

Post autor: amis » piątek 16 gru 2011, 09:07

...
...
To napewno nie sugestia - tak jest faktycznie...

Musi być róniżnica. Dzwięk pomiedzy normalnymi integrami a podstawowymi interfejsami audio jest z pozoru trudna do wychwycenia. Ale najlepiej bedzie słychać za jakiś czas, jak dzwięk z dobrej karty stanie się dla ciebie standardem, w tedy każde przełączenie na jakąkolwiek integrę zostanie natychmiast wychwycone. ...

----- 

Dokładnie właśnie takie mam poczucie... trudno to opisać werbalnie, ale tak to własnie odbieram. Bardzo Wam dziękuję za pomoc i cenne wskazówki :) 

www.psychologium.net

ODPOWIEDZ