...
...
......OK, czyli doszlismy do wniosku ze Ti lub Ti Snow. Czy wg was lepiej jest wziac uzywanego Ti czy Nowego Snow'a ?...
Słuchaj odpowiedz nie jest taka prosta sam musisz wybrać. Jeśli ja bym był Tobą kupił bym jednak nówkę Ti SNOW. Pamiętaj ze nie wystarczy ''zakupić'' używkę ti , ale trzeba tez trafić na model który nie będzie już ''zbytnio zajechany'' lub z jakimiś większymi lub mniejszymi wadami spowodowanymi użytkowaniem przez poprzedniego właściciela, czyli podsumowując jest w dobrym stanie.Dlatego wszelkie ''okazje'' mogą być zwodnicze, ale to nie oznacza ze nie należy kupić używki ti- trzeba być po prostu ostrożnym i liczyć się z konsekwencjami zakupu sprzętu jednak UŻYWANEGO....
Co masz na mysli "zajechany"? Ja kupilem uzywanego Virusa TI desktop i jest super stanie tyle ze ja wtedy dalem 5400zł.
...
efektem ''zajechania'' moga byc juz np galki z zbytnim luzem i skaczace wartosci, tego typu rzeczy mialem na mysli. Ale mozna trafic i na powazniejsze ''usterki'', ja np wiele lat temu na allegro kupilem virusa c ktory mial uszkodzona plyte gl mimo iz wlasciciel twierdzil ze sprzet jest w bdbd stanie, ustareka wyszlo toz po zakupie... Dlatego trzeba byc ostroznym w zakupach z ''drugiej reki''. Dlatego uwzam ze ejsli jest alternatywa-(ti snow) dla nie majacych kasy na duzego ti warto jednak leiej kupic sobie nowke z gwarancja...
Z tego co mowil sprzedawca na allegro to ja kupilem virusa ti ktory mial pol roku, ogolnie gos sprowadzal virusy z angli na handel, nawet sledzilem przesylke. U mnie galki chodza bardzo ciezko co oznacza ze sprzet autentycznie byl prawie nowy:) Jedyna rzecz jaka mnie dziwi to ze przycisk OSC3 ON wystaje troche wyzej, ale wszystko dziala:)
[addsig]